Gazete Vatan Logo
Konya Spor Torku Konya ile 1 yıl uzattı!

Torku Konya ile 1 yıl uzattı!

Torku, Konyaspor ile olan sponsorluk sözleşmesini bir yıl daha uzattı

Torku Konya ile 1 yıl uzattı!

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, ana sponsorlardan Torku ile sponsorluk sözleşmesini bir yıl daha uzattıklarını belirtti.

Konya Şeker ailesinin ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk'un Konyaspor'a gösterdiği hassasiyete teşekkür eden Şan, kulüplerin ayakta kalmalarında, sponsorların büyük katkıları olduğunu vurguladı.

Torku ile birlikteliğin devamının, Konyaspor için güzel işlerin yapılmasına vesile olacağını bildiren Şan, şunları kaydetti:

"Torku ile olan sponsorluk sözleşmemizi bir yıl daha uzattık. Bu işbirliğimizin geride bıraktığımız sezonda olduğu gibi yeni sezonda da ortaya iyi sonuçlar çıkmasına vesile olacağına inanıyoruz. Pilot takımımız Anadolu Selçukluspor'un ligdeki mücadelesini sürdürmesi adına Torku'nun sponsorluğu da önemlidir.

Torku ile yaptığımız sponsorluk sözleşmesi gereği Spor Toto 2. Lig'de Anadolu Selçukluspor adıyla mücadele etmeye başlayan pilot takımımız konusunda ilk sezon, birtakım zorluklar yaşandı. Bu zorlukların üstesinden gelinmesi çok zor bir durum değil. Yetenekli gençlerimizin değerlendirilmesinin amaçlandığı bu organizasyon için Torku'nun sponsorluk çerçevesinde olan katkısını 3 yıllık bir planlama dahilinde devam ettirmesi, bunun yanı sıra aynı hassasiyeti diğer kurum ve kuruluşlarında göstermesi yeterli olacaktır. Bu konuda önümüzdeki günlerde olumlu gelişmelerin yaşanacağına inanıyorum."

Haberin Devamı