Gazete Vatan Logo
Futbol Timsah kupada Ses'tak' verdi

Timsah kupada Ses'tak' verdi

Bursa, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara galibiyetle başladı

Timsah kupada Ses'tak' verdi

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup maçları dün oynanan maçlarla başlarken, A Grubu'nun en önemli mücadelesi Süper Lig'in iki güçlü takımı Bursa ile Sivas arasında oynandı. Bu sezon ligde şu ana kadar aradığı iyi sonuçlara ulaşamayan ev sahibi Bursa, teknik direktörlük görevine getirilen Roberto Carlos ile yakaladığı çıkışla ilk devreyi 4. sırada tamamlayan Sivas'ı 2-1 mağlup ederek gruplara iyi bir başlangıç yaptı.

ATAMAYANA ATARLAR

Maça iyi başlayan taraf konuk Yiğido oldu. 5 ve 14. dakikalarda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Sivas, bu andan sonra Timsah'ın yavaş yavaş oyunun kontrolünü ele almasını engelleyemedi. 37'DE Belluschi ile başlayan atakta Kazım Kazım, ceza sahası içinde uygun durumdaki Sestak'ı topla buluşturdu ve Slovak oyuncunun vuruşunda ev sahibi 1-0 öne geçti. İlk devre bu skorla tamamlanırken 2. yarının hemen başında Belluschi'nin etkili frikiğinde Sivasspor kalecisi Korcan gole izin vermedi.

Bu andan sonra beraberlik için yüklenmeye başlayan Sivas, aradığı golü 57'de buldu. Cicinho'nun ortasına iyi yükselen sezonun flaş isimlerinden Burhan Eşer, meşin yuvarlağı Bursa filelerine gönderdi ve skoru dengeledi. 63'te Burhan'a asist yapan Cicinho, bu kez kendisi kafayla yeşil-beyazlıların kalesini yokladı ama top az farkla auta gitti. 72’de ise kendi sahasında puan bırakmak istemeyen Bursa yine öne geçti. Ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Sestak, takımının ve kendisinin 2. golünü atarak galibiyeti getirdi.

Haberin Devamı