Gazete Vatan Logo
Futbol Stresten hastanelik oldu!

Stresten hastanelik oldu!

Ekonomik sıkıntılar peşini bırakmayan, bugün 3. ligde mücadele verdiği gibi eski borçlar nedeniyle transfer yapamadığından lige gençlerle devam eden Kocaelispor'da Kulüp başkanı Nebil Uzun da stresten hastanelik oldu.

Stresten hastanelik oldu!

Bir zamanlar 3 büyükler dahil tüm takımların korkulu rüyası kork olan Kocaelispor'da, sıkıntı bir türlü bitmiyor. Orhan Görsen'in yeniden aday olmaması üzerine geçtiğimiz sezon sonunda tek listeyle başkanlık koltuğuna oturan Nebil Uzun, lig arifesinde bir yandan maddi kaynak bulmaya çalışırken, bir yandan da takımın eksiklerini gidermeye çalışıyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü yeni sezonu açan Yeşil-Siyahlı ekibin başkanı Nebil Uzun, strese bağlı rahatsızlık geçirdi, daha sonra bağırsak enfeksiyonu teşhisiyle hastaneye kaldırıldı.

Şu anda özel bir hastanede serum tedavisi gören Nebil Uzun, kulüpte beklentilerin çok fazla olduğunu ve son zamanlarda dinlenemediği için vücut direncinin düştüğünü söyledi.

Son zamanlarda dinlenemediğini söyleyen Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun şöyle devam etti:

"Yeterli oranda dinlenemediğim için vücudumun da direnci düştü. Bu nedenle de enfeksiyon kaptım. Dün gece hastaneye yattım sanırım bu gece taburcu olacağım. Sorumluluk büyük, camia büyük, beklentiler çok fazla. Kulübün uğraşması gereken çok dosyaları var. O yüzden fazla zaman ayırmamız gerekiyor. İnsanların yönetici olmaktan kaçındığı bir dönem içindeydik. Son dönemde yaptığımız çalışmalar meyvelerini veriyor. Çok emek veriyoruz."

Kocaelispor'a desteğin yeterli olmadığını da söyleyen başkan Uzun konuşmasını söyle sürdürdü:

"Kulübümüze yüzde yüz destek var diyemeyiz. Sezon açılışımız da oldu fakat o birliktelik yeterli midir diye sorarsanız yeterli değildi. Ama zaman içerisinde bu birlikteliğin daha da çoğalacağına inanıyorum. Kocaelispor da birlik beraberlik sağlandığı taktirde ekonomik anlamda da birliktelik olacaktır. Her şey paraya endeksli değil gibi gözükse de işin ekonomisi de çok önemli. Kocaelispor çatısı altında herkesi topladığımız taktirde planladığımız projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum."

Haberin Devamı