Gazete Vatan Logo
Futbol Şampiyonluk maçı sonrası yumruklar konuştu

Şampiyonluk maçı sonrası yumruklar konuştu

1308 Osmaneli Belediyespor-Bilecikspor maçı sonrası Bilecikspor namağlup şampiyon olunca soyunma odası önü bir anda karıştı.

Şampiyonluk maçı sonrası yumruklar konuştu

Bilecik 1. Amatör Lig'in 26. hafta müsabakasında Osmaneli İlçe Stadı'nda oynanan 1308 Osmaneli Belediyespor-Bilecikspor maçı 1-1 tamamlandı. Konuk ekip Bilecikspor, 26 haftada 24 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek namağlup şampiyon oldu. Maça dengeli başlayan iki takım birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Maçın 10'uncu dakikasında gelişen bir Bilecikspor atağında Mustafa Bingöl yerde kalınca orta hakem Barkın Kara penaltı noktasını gösterdi. Bileciksporlu oyuncu pozisyonun kırmızı kart olduğu iddia ederek, hakeme büyük tepki gösterdiler. Topun başına geçen Tamgaç Keçe golü atarak takımını öne geçirdi. Bu gol sonrası 1308 Osmaneli Belediyespor karşılaşmayı adeta tek kale oynarken, maçın 33'üncü dakikasında gelişen atakta ev sahibi ekibin bir oyuncusu ceza sahasının içinde yerde kalınca maçın orta hakemi tekrar beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Hakan Varnalı ağları havalandırırken durum 1-1 oldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarını sonucu oldu.

Hakeme pet şişe isabet etti

Maçın ikinci yarısında karşılıklı gelişen ataklar sonuçsuz kaldı. Maçın 80'inci dakikasında Hakan Varnalı bir pozisyonda rakibine sert bir hareket yapınca ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Bu kart sonrası Osmanelili oyuncular maçın orta hakemine saldırdılar. Araya giren oyuncular ortalığı sakinleştirerek, mücadelenin kaldığı yerden devam etmesini sağladı. Maçın 88'inci dakikasında Osmaneli tribünlerinden gelen bir pet şişe yan hakemin yanağına isabet etti. Bu olay sonrası maçın orta hakemi, yardımcılarını orta noktaya topladı. Osmaneli Emniyeti, bu olay sonrası ortam gerilince 300'ü geçkin taraftarı otobüslere bindirerek, Bilecik'e gönderdi. 5 dakika duraklayan oyun kaldığı yerden devam ederken, maç 1-1 sonuçlandı. Bu beraberlik sonrası Bilecikspor puanını 66'ya çıkararak namağlup şampiyon oldu. 1308 Osmaneli Belediyespor ise; 65 puanla ligi bitirdi.

Haberin Devamı

Maç sonu soyunma odası önü karıştı

Maç sonunda sevinçten çılgına dönen Bileciksporlu oyuncular ve teknik heyet 15 dakika saha içinde şampiyonluklarını kutladılar. Soyunma odasına yönelen Bileciksporlu futbolculara tribünden yabancı maddeler atılmaya başladı. Bileciksporlu futbolcularla tribünler arasında yaşanan olaylara, 1308 Osmaneli Belediyespor'lu oyuncular da dahil olunca ortalık karıştı. Olaylar yatışırken, Bileciksporlu oyuncular 1,5 saat sonra soyunma odasından çıkarılarak Bilecik'e gönderildi.

Haberin Devamı

Maç sonu Bilecik'te büyük kutlama

Maç sonu Bileciksporlu oyuncuları Atatürk Heykeli'nde bekleyen yüzlerce taraftar büyük coşku yaşadılar. Büyük sevinç yaşayan oyuncular ve taraftarlar Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdüler.

(İHA)