Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şampiyonluğa yardımcı gerek

Şampiyonluğa yardımcı gerek

Süper Lig'de 2 yıl üst üste şampiyon olduktan sonra 3. sezonda ligi ancak 4. bitirebilen Beşiktaş'ta, kaçan şampiyonlukta en önemli etkenlerden biri olarak yardımcı teknik direktör eksikliği görülüyor.

Şampiyonluğa yardımcı gerek

Şampiyonluğun kaçmasındaki en önemli nedenlerden biri olarak yardımcı hocanın yokluğunu gören Beşiktaş yönetimi, Yusuf Şimşek’le anlaştı. Son karar Şenol Güneş’in...

ÜST üste 2 yıl zirveye çıktıktan sonra 3. sezonda ligi ancak 4. sırada bitirebilen Beşiktaş’ta kaçan şampiyonlukta en önemli etkenlerden biri olarak yardımcı teknik direktör eksikliği görülüyor. Takımın 2 şampiyonluğunda da görevde bulunan Tamer Tuna sezonun başında Göztepe ile anlaşırken yönetimin ısrarına rağmen teknik direktör Şenol Güneş yeni yardımcı istememiş sezon bu şekilde tamamlanmıştı.

BEKTAŞ DA GÜNDEMDEYDİ

YÖNETİM yeni sezonda Güneş’in yanında mutlaka yardımcı hoca olması yönünde kararlı. Bunun için sezon bitmeden çalışmalar yapılırken Tamer Tuna’nın yanı sıra Göztepe ile anlaşmadan önce Ümraniye’nin hocası Bayram Bektaş’ın

isimleri gündeme gelmişti.

YARDIMCI antrenörde ana kriter olarak daha önce kulüpte çalışmış isimlerin üzerinde duran Beşiktaş yönetimi en son olarak Yusuf Şimşek’te karar kıldı. Şimşek’le yapılan görüşmelerde taraflar anlaşmaya varırken bu konuda son kararı ise Şenol Güneş verecek.

Haberin Devamı