Gazete Vatan Logo
Futbol Nicollin aldı götürdü, satamadan getirdi

Nicollin aldı götürdü, satamadan getirdi

Özellikle ara transfer döneminin gözdesi haline gelen ve Fenerbahçe'nin ısrarla istediği Belhanda'nın talibi kalmadı.

Nicollin aldı götürdü, satamadan getirdi

Fransız basınında çıkan haberlerde, Fenerbahçe ve Arsenal'in ısrarla istediği Belhanda'yı bir türlü satmayan ve üzerine de itici açıklamalar yapan başkan Louis Nicollin, şimdilerde Faslı futbolcusunun taliplisi kalmaması üzerine kara kara düşünüyor.

ŞİKE İDDİALARI SON NOKTA OLDU

Belhanda'nın popüler olduğu dönemde sürekli fiyatını artıran ve basın aracılığıyla tepki çeken açıklamalar yapan Nicollin, sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek olan Belhanda'yı iyi bir fiyata satmaya çalışıyor. Futbolcunun son dönemde basına yansıyan şike iddiaları da işleri iyice zorlaştırdı. Geçtiğimiz günlerde Belhanda'nın şike yaptığı iddia edilen maç görüntüleri Fransız basınında geniş yer buldu.

FENERBAHÇE ARTIK İSTEMİYOR

Fransız basını Fenerbahçe'nin artık Belhanda'yı almayı hiçbir şekilde planlamadığını belirterek, Arsenal'in de başka hedefleri yönlendiğini belirtti. Haberlerde Nicollin'in talimatlarıyla futbolcunun menajerlerinin Fenerbahçe'yle tekrar temasa da geçtiği ancak olumsuz yanıt aldığı iddia edildi. Sadece zayıf bir ihtimal olarak oyuncunun Tottenham'ın transfer listesinde olabileceği iddia edildi.

Haberin Devamı