Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Mühim olan 3 puan

Mühim olan 3 puan

Beşiktaş teknik heyeti, Trabzonspor maçı öncesi futbolcuları bu sözle uyardı:

Mühim olan 3 puan

“G.Saray, Trabzonspor’a karşı çok iyi oynadı ama yenildi. Rakibimiz bize karşı da o maçta oynadığı taktikle sahada yer alacaktır. Hatalarımızı fırsata çevirmeyi hedefleyecekler. Buna karşı dikkatli olmalıyız.”

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde Napoli ile oynadığı maçın ardından rotasını Süper Lig’deki Trabzonspor mücadelesine çeviren Beşiktaş’ta teknik heyet, bugünkü mücadele öncesi taktik toplantıda oyuncuları uyardı: “Mühim olan sahadan 3 puanla ayrılmamız.”

TRABZONSPOR’UN maçlarını analiz eden teknik direktör Şenol Güneş ve kurmayları, lige verilecek milli ara öncesi oynanacak kritik karşılaşmadan galibiyet çıkaracak planı hazırladı. Oyunculara belirlenen taktiğin anlatıldığı toplantıda bordo-mavililerin G.Saray’ı TT Arena’da yendiği maç hatırlatılırken “G.Saray, Trabzonspor’a karşı çok iyi oynadı. Çok sayıda pozisyon ürettiler ancak mağlup oldular. En başta maça soğuk başlamaları onlara pahalıya patladı. Bu nedenle beklemedikleri bir anda geri düştüler ve sonrasında maçı çevirmeleri daha da zorlaştı.

Haberin Devamı

‘ÖNE GEÇERSEK RAHAT EDERİZ’

TRABZONSPOR bize karşı da o maçta oynadığı taktikle sahaya çıkacaktır. Hatalarımızı fırsata çevirmeyi hedefleyecekler. Buna karşı dikkatli olmalıyız. Çıkışlarda top kayıpları yapmamalıyız. Özellikle yakaladığımız fırsatları iyi kullanmalıyız. Öne geçersek bu maçtan galibiyetle ayrılma şansımız çok daha artar” ifadeleri kullanıldı.