Gazete Vatan Logo
Galatasaray Milan Çin'den gelen teklifi reddetti

Milan Çin'den gelen teklifi reddetti

İtalya Seri A takımlarından Milan, yıldız futbolcusu Luiz Adriano için Burak Yılmaz’ın da transfer olduğu Beijing Guoan’dan gelen 10 milyon euro’luk teklifi reddetti.

Milan Çin'den gelen teklifi reddetti

Transfer sezonuna damgasını vuran Çin kulüpleri durmak bilmiyor. Son olarak Galatasaray’ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz’ın Çin Süper Lig’i takımlarından Beijing Guoan’ın yolunu tutmuştu. Transfer döneminin Avrupa’da sona ermesine rağmen Çin’de hala devam etmesi nedeniyle kulüpler, oyuncu arayışlarını sürdürüyor.

Burak’ı kadrosuna katan Beijing Guoan, forvet hattına bir takviye daha yapmak istiyor. İtalya basınında yer alan haberlere göre Serie A takımlarından Milan’da foma giyen Luiz Adriano için 10 milyon euro’luk bir teklif yapan Çin temsilcisi olumsuz yanıt aldı.

Çin’e gidip geri gelmişti

Adriano, ocak ayında bir başka Çin takımı Jiangsu Suning’le anlaşmasına rağmen kontratında çıkan bir problemden dolayı İtalya’ya geri dönmüştü. Bunu üzerine harekete geçen Beijing Guoan’ın yaptığı ilk teklif yeterli bulunmaması nedeniyle kabul edilmedi. Adriano geçtiğimiz ay yaşadığı olumsuz tecrübe nedeniyle Uzak Doğu’ya gitmeye sıcak bakmıyor. Ancak Milan teklif edilen bonzservis ücretinin arması durumunda Brezilyalı golcüyü satabilir.

Haberin Devamı

Luiz Adriano bu sezon İtalya Serie A’da çıktığı 18 lig maçında sadece 3 gol atabildi. Çin’de transfer sezonu 26 Şubat’ta sona eriyor.

(Sporcope)