Gazete Vatan Logo
Galatasaray Mancini'ye bomba teklif!

Mancini'ye bomba teklif!

Galatasaray ile yollarını ayıran Roberto Mancini'ye teklif yağıyor.

Mancini'ye bomba teklif!

Galatasaray'dan ayrılan Roberto Mancini'nin talipleri bitmiyor. Sarı-kırmızılı kulüpten ayrıldıktan hemen sonra Lazio ile görüşmelere başlayan ancak transfer bütçesi konusunda anlaşamayan Mancini, şimdi de Inter ile görüşmelere başladı. Teknik direktör Walter Mazzari ile yollarını ayırmayı planlayan Inter'in patronu Erick Thohir, Mancini ile ilk temasını yaptı.

Roberto Mancini ile yaptığı iddia edilen görüşmelerde 50 milyon avroluk transfer bütçesi belirleyen Malezyalı patron Erick Thohir'in İtalyan teknik adamı ikna edebilmek için yoğun çaba sarfettiği belirtildi. Mazzari ile 3.5 milyon avroluk sözleşme fesih bedeli karşılığında yollarını ayırmayı planlayan Thorir'in Mancini'ye transferde geniş yetkiler vererek 3 yıllık bir sözleşme teklif ettiği ifade edildi.

Adı bir süredir Inter ile anılan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, geçtiğmiz hafta İtalyan medyasında verdiği bir röportajda ''Gelecekte Inter’'e döner misin?’ sorusuna, “Inter’de çok şeyler değişti. Artık bunun çok zor olduğunu düşünüyorum” şeklinde yanıt vermiş; “Peki Milan?” sorusuna verdiği “Hayatta neyin ne olacağı belli olmaz, neden olmasın! Ben bir teknik adamım ve her şey olabilir. Tabi bu yalnızca bana bağlı bir şey değil.” cevabıyla kafalarda soru işareti bırakmıştı.

Haberin Devamı

(Sporx)