Gazete Vatan Logo
Futbol Karşıyaka bu kez başarmak istiyor

Karşıyaka bu kez başarmak istiyor

Karşıyaka, her sezonun sonunda yaşadığı hüsranı bu sezon yaşamak istemiyor.

Karşıyaka bu kez başarmak istiyor

PTT 1. Lig'de 10 yıldır yer alan tek kulüp olan Karşıyaka, iddialı olduğu her sezonun sonuna doğru aldığı kötü sonuçlar nedeniyle yaşadığı hüsranı, bu kez yaşamak istemiyor.

Haftaya 33 puanla altıncı sıradaki Adanaspor'un iki puan gerisinde giren yeşil-kırmızılılar, geçen sezon da 23'üncü haftayı 33 puanla geçip, Play-Off barajının da sadece 2 puan gerisinde yer aldı. Ancak kalan 11 maçtan tek galibiyet çıkarıp, üç beraberlik, yedi yenilgi alarak 27 puan kaybeden Karşıyaka, Play-Off hayalleri kurduğu sezonu küme düşmekten averajla kurtularak tamamladı. Demeçlerinde sık sık, "Acil 39 pılan yapmalıyız" diyen Teknik Direktör Cihat Arslan, bu hafta 35 puanlı Adana Adanademirspor'u yendikleri takdirde Play-Off yarışının ortağı olacaklarını söyledi. Arslan, "Bu bir maraton. Başı ve ortası kadar sonu da önemli. Adana Demir'i yenersek önemli bir adım olur" dedi.

ADANA DEMİR YABANCI DEĞİL

Karşıyaka'nın bu hafta konuk olacağı Adana DS'deki tanıdıkların sayısı, ara transferde altıya çıktı. Kadrosunda Erçağ, Ramazan Kurşunlu ve KSK altyapısından çıkan Kerem Can'ı bulunduran güney ekibi, devre arası yeşil-kırmızılılarda tek sezon top koşturan Gökhan Kaba'yı gönderdi. Geçen ysezon KSK'yi çalıştıran Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Kaf-Kaf'tan Taha ve İzmir temsilcisindeki öğrencilerinden stoper Ufukhan'ı mavi-beyazlılarda KSK rahle-i tedrisinden geçmiş futbol adamı sayısı altıya çıktı. Bu arada Karşıyaka'da 2,5 aydır sakat olan Erdi Kasapoğlu takıma döndü.

Haberin Devamı