Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kaptanlara terapi

Kaptanlara terapi

Teknik direktör Pereira, Volkan ve Topal’la yaptığı özel toplantıda beklentilerini sıralarken, uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.

Kaptanlara terapi

F.BAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, takım kaptanları Volkan ve Mehmet Topal’a terapi yaptı. Oyuncularından beklentilerini açık şekilde dile getiren Portekizli, Volkan’a “Takımı biraraya getirmek adına senden daha çok yararlanmak istiyoruz. Daha çok birleştirici ol. Senin tecrübelerine hem benim hem de takımın ihtiyacı var.

İŞİN teknik tarafında da sahada da oyunu geriden en iyi sen gördüğün için defansif oyunculara uyarılarda bulun. Takımı yönlendirebilirsin. Aynı zamanda topu oyuna sokmada daha aktif olmanı istiyorum. Adeta bir libero gibi olmalısın. Ekstra çalışmalar yap” dedi.

‘YARDIMCI OL’

TOPAL’A da neler yapması gerektiğini tek tek anlatan Pereira, “Orta saha oyunun tüm yükü çeker. Sen hem defansa yardımcı oluyorsun hem de hücuma çıkışlarda önemli rolün var. Kesici özelliğini biraz daha geliştirmen gerekiyor. Hücuma hızlı çıkışlarda bize yardımcı ol.”

Kanarya taktik çalıştı

F.BAHÇE, ligin ilk haftasındaki Eskişehirspor karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Sakat Gökhan ve van Persie’nin yer almadığı antrenmanda futbolcular çabukluk egzersizlerinin ardından dar alanda 4 takımlı çift kale maçlar ve taktiksel çalışmalar yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışma, son yarım saat oynana çift kale maçla tamamlandı.

Haberin Devamı