Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Kaptanı kendinize örnek alın"

"Kaptanı kendinize örnek alın"

Igor Tudor, yedek kalsa da pes etmeyen Selçuk İnan'ı tüm takıma örnek gösterdi.

"Kaptanı kendinize örnek alın"

SEZON başında 11 transfer yaparak kadrosunu tamamen değiştiren G.Saray’da alınan isimlerin katkısı ile birlikte düzenli forma bulan bazı isimler de kulübenin yolunu tuttu. Takımda başlayan revizyon sahaya da yansırken sarı-kırmızılılar liderlik koltuğunda puan farkı ile oturmaya başladı.

KULÜBEDE kalanlar arasında en önemli isim kuşkusuz kaptan Selçuk İnan oldu. Milli oyuncunun son 2 sezonda eleştirilen futbolu, yeni transferlerin de gelmesi ile birlikte onu kulübeye iterken Tudor ise sürekli kaptana moral verdi. Hırvat hoca, takımın geneline sürekli “Hepinize şans gelecek yeter ki siz hazır olun” derken süreç içinde haklılığı da ortaya çıktı.

KAPTAN Selçuk gerek sonradan oyuna girdiği maçlar gerekse de ilk 11’de sahaya çıktığı dönemlerde performansını sürekli artırırken G.Birliği maçı ile birlikte Eren Derdiyok da sahneye çıktı.

GOMIS’E RAĞMEN!

UZUN zamandır yeterli performans gösteremeyen Eren Derdiyok’un Başkent ekibi karşısındaki oyunu eski günlerine dönüş olarak yorumlanırken, Igor Tudor da bu ikiliyi takımın geneline örnek olarak göstermekten çekinmedi. Milli maçlar için verilen arada yedek ağırlıklı oyuncularla idmanlara devam eden Hırvat çalıştırıcı Selçuk İnan ve Eren Derdiyok’a övgüler yağdırdı. “Kaptan hiç küsmedi hep kendini hazır tuttu. O herkese örnektir. Görev sırası geldiğinde de en iyisini yaptı” diyerek kaptanı onore eden Tudor, Eren için ise “Gomis’in iyi performansına rağmen Eren hiç durmadı. Hep çalıştı, hep hazır oldu. Hırs yaptı ve sonunda süre geldiğinde takıma tam katkı verdi” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

HERKESİN hazır olmasının şampiyonluk yolunda çok kritik olduğunu da sözlerine ekleyen Tudor, “Hepiniz bana lazımsınız. Bazen ilk 11’de bazen de sonradan oyuna dahil olarak! Çalışan, pes etmeyen bu takımda süre alır” diyerek sözlerine noktayı koydu.

6 SEZON İLK 11'DEYDİ

SARI-kırmızılı takımda 7. sezonunu geçiren Selçuk İnan, bu sezon hariç geride kalan sezonlarda ilk 11’de başladığı maçlarla da dikkat çekiyor. 2016-17 sezonunda 32, 2015-16’da 28, 2014-15’te 32, 2013-14’te 31, 2012-13’te 31, 2011-12’de ise 33 lig maçında forma giyerken bunların tamamına ilk 11’de başladı. Hiç kulübeden oyuna dahil olmadı.

Haberin Devamı