Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kadlec: Neresi eksikse orada oynarım

Kadlec: Neresi eksikse orada oynarım

Michal Kadlec, Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kadlec: Neresi eksikse orada oynarım

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdürdüğünü söyleyen Çek futbolcu, kariyerinde ilk kez bu kadar kadro dışında kaldığını dile getirdi.

İşte Kadlec'in açıklamalarından satır başları;

"Burada benim ikinci senem. Burada bütün tesisleri biliyorum. Güzel bir hazırlık süreci geçiriyoruz. İlk hafta çok fazla sis vardı ama bugün hava güzel. İnşallah hava durumu bu şekilde devam eder ve biz de çalışmalarımıza devam ederiz."

"Tabii ki yeni formaları çok beğendim. Yeni sezonda umarım bize şans getireceklerdir. Şu an 3 yıldımız var ama bu formalarla sezonu zirvede bitirip 4. yıldızı takacağız."

"Takımda nerede bana ihtiyaç varsa orada oynamaya çalışıyorum. Sol bek ya da stoper oynamak... Hangisi kolay derseniz, bunu bilemiyorum. Bu tamamen teknik ekibin kararı. Nerede faydalı olacaksam, orada oynamaya devam edeceğim."

"BU YAZ ÇOK ÇALIŞTIM"

"Şu anda 8 tane yabancı oyuncu ilk 18'de yer alabilecek. Kadromuzda 11 tane yabancı oyuncu var. Demek oluyor ki 3-4 ismin gitmesi gerekiyor. Bu federasyonun aldığı bir karar ve kulüplerin uyması gerekiyor. Bu karara göre devam edeceğiz."

Haberin Devamı

"Bu kadar kadro dışında kalmak benim için de ilkti. Ancak her zaman kendinizi hazır olarak tutmanız gerekiyor. Özellikle bu yaza çok çalıştım. Bakalım zaman ne gösterecek."

"Kendisi çok iyi bir oyuncu. Almanya'da kaç kez karşı karşıya geldik bilmiyorum. Kupa finalinde, Leverkusen'e karşı Werder Bremen'de çok iyi oynamıştı. Almanya'da yanlış hatırlamıyorsam 10 asistle sezonu bitimrişti. Fenerbahçe'ye de çok büyük katkı yapacağını düşünüyorum."

(SporX)