Gazete Vatan Logo
Futbol Itandje’de islem tamam

Itandje’de islem tamam

G.Saray'da Skibbe’nin “Onun mutlaka alınmasını istiyorum” baskısıyla Fransız kaleci ve menajeriyle ile anlaşma sağladı

G.SARAY, ’menajer krizi’ni aştığı İngiliz Liverpool’un Fransız kalecisi Charles Itandje ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz hafta İstanbul’a getirip, 3 gün süreyle Itandje için menajerleri Abbasi ve John Biko ile yapılan pazarlık, aradaki 60 bin Euro’luk menajerlik ücreti nedeniyle çözülememiş, Fransız kaleci ülkesine dönmüştü. Teknik direktör Michael Skibbe’nin, yönetimle yaptığı görüşmede “Itandje’nin alınmasını istiyorum” diye bastırması üzerine sarı-kırmızılılar yeniden harekete geçti. Yapılan görüşmeler sonrası Itandje ile yıllık 1.2 milyon Euro’ya anlaşma sağlandı. Kulübü Liverpool’a ise 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Itandje’nin menajeri bugün akşam saatlerinde İstanbul’a gelecek. Fransız yıldızın kampa yetiştirilmesi planlanıyor

NEILL DA BİTİYOR

WEST Ham United’ın Avustralyalı yıldızı Lucas Neill’in transferi de bugün kesinlik kazanacak. 30 yaşındaki oyuncunun da hafta sonuna kadar sarı-kırmızılı takıma imza atması bekleniyor.

CARRUSCA GİTTİ

BU arada yönetim, geçen sezon beklenen performansı sergileyemeyen Arjantinli Carrusca, Meksika’nın Cruz Azul takımına kiralandığını açıkladı.

Haberin Devamı