Gazete Vatan Logo
Futbol ‘İstifam kabul edilmedi’

‘İstifam kabul edilmedi’

“G.Antep yenilgisinin ardından istifa kararı aldım. Fakat başkan Nedim Türkmen izin vermedi. Takımın iyiliği için kenara çekilmem gerekiyorsa bunu yaparım.”

‘İstifam kabul edilmedi’

Lige Avrupa kupaları hedefiyle başlayan fakat 27. hafta itibariyle düşme potasında bulunan Ordu’nun teknik direktörü Hector Cuper, bu durum için takım olarak üzgün olduklarını söyledi. Kalan haftalarda ellerinden gelen her şeyi yaparak ligde kalacaklarını belirten Arjantinli teknik adam, “Sivas deplasmanında iyi futbol oynadık.
2-1 öne de geçmiştik. Zaten oraya da 3 puan hedefiyle gitmiştik. 85. dakikadan sonra yediğimiz 2 gol bizi çok üzdü. Özellikle maçın son 10 dakikalık kısmında Çok kötü oynadık. G.Antep yenilgisinin ardından istifa kararı aldım. Fakat buna Başkan Nedim Türkmen ve yönetim buna izin vermedi.

Ben bu takımın iyiliği için kenara çekilmem gerekiyorsa bunu yaparım. Ancak başkanın isteği üzerine devam ediyorum. Hepimizin tek bir amacı var. O da Orduspor’un başarısı. Önümüzde 7 haftalık bir süre var. Ne gerikiyorsa onu yapacağız” ifadelerini kullandı.