Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar İsmet Güneşhan: İlk hedefimiz final

İsmet Güneşhan: İlk hedefimiz final

Çanakkale Belediye Bayan Voleybol Takımı'nda başkan İsmet Güneşhan açıklamalarda bulundu.

İsmet Güneşhan: İlk hedefimiz final

Challange Kupası son 32 turunda Bulgaristan temsilcisi Levski Sofya karşısında set vermeden rahat bir şekilde sonuca ulaşarak rövanş öncesi büyük bir avantaj elde eden Çanakkale Belediye Bayan Voleybol Takımı'nda başkan İsmet Güneşhan, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Çanakkale olarak ilk kez Avrupa'da yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Güneşhan şu ifadeleri kullandı:

"Temel amacımız şehrimizi ve ülkemizi Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek. Bu çerçevede dün ilk maçımızı Levski Sofya'ya karşı oynadık ve 3-0 kazandık. Bu avantajımızı Bulgaristan'da da sürdürüp bir üst tura çıkmayı planlıyoruz. Challenge Kupası'nda da ilk hedefimiz final oynamak. Finalde de rakibimiz Bursa B.Şehir Bld. olsun istiyoruz.

Cumartesi günü Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde Galatasaray ile kendi evimizde oynayacağımız mücadelenin güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Haftanın en önemli karşılaşmalarından birisi. Biz de iyi voleybol oynayarak, şu an için geldiğimiz noktanın tesadüf olmadığını herkese göstermek istiyoruz."

Haberin Devamı

Çanakkale Belediye, Levski Sofya ile rövanş karşılaşmasını 10 Ocak 2017'de oynayacak ve temsilcimiz 2 set alması halinde bile üst tura çıkan taraf olacak.