Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Isimat-Mirin: Adriano ve Quaresma'yı gördükçe...

Isimat-Mirin: Adriano ve Quaresma'yı gördükçe...

Beşiktaş'ın yeni transferi Nicolas Isimat-Mirin, devre arası kampında açıklamalarda bulundu.

Isimat-Mirin: Adriano ve Quaresma'yı gördükçe...

ISIMAT-MIRIN'İN AÇIKLAMALARI:

Burada bulunduğum için çok mutluyum. Türkiye'de özellikle Beşiktaş'ta olduğum için. Kulübün bir kaç sezondur bana yoğun ilgisi vardı. Ali Naibi sürekli çevremdeki insanlarla iletişim halindeydi. Sonunda ne mutlu ki transferim gerçekleşti. İlk antrenmanıma çıktım. Kalitesi çok yüksek oyuncu grubu var. Kalitemi göstermek ve sahada becerilerimi ortaya koyacağım için çok heyecanlıyım.

"TERCİHİMİN DOĞRU OLDUĞUNA İNANIYORUM"

Başkanımız ve Şenol Güneş'e teşekkür ediyorum. Yaptığım tercihin kesinlikle doğru olduğuna inanıyorum. Bu kulübün renklerini en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım. PSV'de çok güzel günler geçirdim. Burada da büyük zaferler elde edeceğime inanıyorum. Kutlamalarda daha güzelini yapacağım. Çok çalışkan ve kaliteli bir oyuncu grubu var. Bana yaptıkları karşılama da ilk dakikadan itibaren sıcaktı. Adriano ve Quaresma'nın ciddiyetini gördükçe etkileniyorsunuz. Bu oyuncu grubuyla çok iyi işler başaracağız."

"COCU İÇİN ÜZGÜNÜM"

Haberin Devamı

Cocu için işler istediği gibi gitmedi. Kişisel olarak üzgünüm. Karar verebilmem için çok farklı fikirlere ihtiyacım yoktu. Buraya gelmeyi çok istedim. Ailem de çok istekliydi. Türkiye ilgili çok fazla pozitif şey duydum. Beşiktaş'a isteyerek geldim.

"Agresif bir oyun yapım var. Hollanda'da hakemler temasa tolerans göstermiyordu. Onun dezavantajını yaşadım. Burada daha fazla tolerans gösteriliyor."

FORMA NUMARASINI AÇIKLADI
"Geriden oyun kurup, oyunun yönünü çabuk değiştirmemiz gerekiyor. Hocamız bunu istiyor. Ben bunlara ayak uydurabilirim. En kısa zamanda Türkçe dersi alacağım ve ailem de buraya gelecek. Sanırım 15 numaralı formayı giyeceğim. Özel bir anlamı yok. Bana kısaca 'İsi' diyebilirsiniz."