Gazete Vatan Logo
İddaa Usta işi kupon! 40 dakikada 209 bin 819 TL kazandı!

Usta işi kupon! 40 dakikada 209 bin 819 TL kazandı!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu “Misli”, Milli arada da üyelerine kazandırmaya devam etti. Dün futbolseverler adına oldukça keyifli bir akşam oldu. Birbirinden güçlü ekipler hazırlık maçlarıyla kendilerini test etti. Bir Misli üyesi de bu hazırlık maçlarından 4’ünü seçerek bir kupon oluşturdu. Üye; yüksek oranlı tercihlere yer verdiği kuponunu, Misli Arena’da diğer üyelerle paylaştı.

Usta işi kupon! 40 dakikada 209 bin 819 TL kazandı!

Misli Arena’da üyeler; kupon paylaşımı ve yorumlar yapabildiği gibi aynı zamanda yaptıkları kuponlar üzerinden Arena Puanları kazanabiliyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

4 maçta da aynı tercihe oynadı

Misli üyesi, oynadığı 4 hazırlık maçı için de “İlk Yarı Karşılıklı Gol Var” seçeneğini tercih etti. Bu tercihi doğrultusunda oynadığı 4 karşılaşmadaki takımların hepsinin ilk yarıda gol atması gerekiyordu.

İngiltere – Belçika karşılaşmasında Misli üyesi, erken gelen gollerle maçı rahat bir şekilde tutturdu. 11. ve 17. dakikada gelen karşılıklı goller sonrası Belçika 2. golü buldu ve devreye 2-1 üstünlükle girdi. Maç ise 2-2 sona erdi. Üye, bu maçta doğru tahminiyle 4.15 oran yakaladı.

Almanya – Hollanda mücadelesi Misli üyesi adına daha da rahat geçti. Almanya’nın rakibini 2-1’le geçtiği maçta Hollanda 4. dakikada öne geçse de Almanya 11. dakikada skoru eşitledi. (1-1) Böylece “3.54” oranıyla “İlk Yarı Karşılıklı Gol Var” seçeneği 11 dakikada tutmuş oldu. 

Haberin Devamı

Hakan Çalhanoğlu’nun penaltısı son maça taşıdı

Misli üyesinin kuponunda “Avusturya – Türkiye” maçı da yer alıyordu. Avusturya, erken gelen golle 2. dakikada üstünlüğü yakaladı. Ancak 25. dakikada penaltı kazanan Millilerimiz, Hakan Çalhanoğlu’nun golüyle beraberliği yakaladı. Bu golle üye, “4.17” oran bilerek kuponundaki en yüksek oranı bilmiş oldu. Maçın geri kalanı ise Millilerimiz adına oldukça kötü geçti ve Milliler sahadan 6-1’lik yenilgiyle ayrıldı.

Brezilya’da Rodrygo kuponu getirdi!

Misli üyesinin kuponundaki son maç “İspanya – Brezilya” maçıydı. İspanya maça daha iyi başladı ve 12. ve 36. dakikalarda buldukları gollerle 2-0 öne geçti. İlk yarı bitmeden Sambacılardan gelecek bir gol kuponun tutmasını sağlayacaktı. Santiago Bernabeu’da oynanan maçta Brezilya’dan sahneye Rodrygo çıktı ve takımı Real Madrid’in sahasında milli takım formasıyla golünü attı. (2-1) 40. dakikada gelen Rodrygo’nun golü sonrası Misli üyesi “4.13” oran tutturarak 4’te 4 yapmış oldu. Keyifli geçen mücadele ise 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı

Üye böylece toplamda 253 oran tutturarak 209 bin 819 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20 Kuponu” arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

 

Usta işi kupon 40 dakikada 209 bin 819 TL kazandı