Gazete Vatan Logo
İddaa Taraftarlar Misli’de Süper Kupa’ya ne oynuyor? Fenerbahçe taraftarının tercihi şaşırttı… Beşiktaş ve Trabzonsporlular aynı takımın kazanacağını düşünüyor…

Taraftarlar Misli’de Süper Kupa’ya ne oynuyor? Fenerbahçe taraftarının tercihi şaşırttı… Beşiktaş ve Trabzonsporlular aynı takımın kazanacağını düşünüyor…

Tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu akşam saat 20.45’te oynanacak Süper Kupa finalinde olacak. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yer alan 25.000 kapasiteli Al-Awwal Park Stadyumu’nda oynanacak mücadele aynı zamanda 50. Süper Kupa finaline sahne olacak. Yurt dışındaki 5. Süper Kupa finali olacak dev derbide iki ekip de Süper Kupa hasretini sonlandırmak istiyor. Galatasaray en son 2019’da bu kupayı kaldırırken; Fenerbahçe ise bu kupayı en son 2014 yılında kazandı.

Taraftarlar Misli’de Süper Kupa’ya ne oynuyor? Fenerbahçe taraftarının tercihi şaşırttı… Beşiktaş ve Trabzonsporlular aynı takımın kazanacağını düşünüyor…

Galatasaray 16 şampiyonlukla Süper Kupa’yı şu ana kadar en çok kazanan takım olurken; Fenerbahçe ise 9 kez zafere ulaştı. Ayrıca iki takım da Süper Kupa finalinde sahadan 9 kez mağlup ayrıldı. İki ekip, 24 Aralık Pazar günü oynanan Süper Lig mücadelesinde Kadıköy’de karşı karşıya gelmiş ve zorlu mücadelede puanlar paylaşılmıştı. (0-0)

Misli, dev final için üyelerine yine Türkiye’nin En Yüksek Oranları’nı sunuyor. Ayrıca Misli üyeleri, Süper Kupa finalinde sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maç esnasında bir araya gelerek maçı değerlendirme şansını da yakalayacak.

Galatasaray taraftarı ne oynuyor?

Galatasaray taraftarı Süper Kupa finalinde takımına güveniyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar arasında en çok oynanan tercih “Galatasaray galibiyeti” yani “Maç Sonucu 1” oldu. Galatasaray taraftarının en çok oynadığı ikinci tercih ise “Karşılıklı Gol Var” oldu. Galatasaraylılar lig maçının aksine bu maçta iki takımın da gol atmasını bekliyor. Maç skoru olarak ise Galatasaray taraftarı en çok “2-1”e oynadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarı ne oynuyor?

Fenerbahçe taraftarının çoğu da takımının yanında yer aldı ve “Fenerbahçe galibiyeti” yani “Maç Sonucu 2” en çok oynanan tercih oldu. Sarı – Lacivertli taraftarların en çok oynadığı ikinci tercih ise sürpriz oldu. Fenerbahçe taraftarlarının bir kısmı, Süper Kupa’yı rakiplerinin kazanacağını düşünerek en çok tercih edilen ikinci seçenekte “Maç Sonucu 1” oynadı. Ayrıca Fenerbahçe taraftarı da iki takımın da gol atacağını düşünerek “Karşılıklı Gol Var” seçeneğini de tercih etmiş durumda. Fenerbahçeliler arasında en çok oynanan maç skoru ise “1-3”.

Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarları ne oynuyor?

Beşiktaş ve Trabzonsporlular, Süper Kupa finalinde Galatasaray’ı favori görüyor. İki takım taraftarları arasında en çok oynanan tercih “Maç Sonucu 1” oldu. Ayrıca iki ekibin taraftarları da Galatasaray galibiyetinden sonra en çok beraberliğe oynamış durumda. Maç skoru olarak ise en çok “2-1” ve 2-2”lik skorlar öne çıkıyor.

Bu tercih de 4 takım taraftarı da aynı fikirde…

Haberin Devamı

Dört büyüklerin taraftarlarının hepsi ligde 0-0 biten derbinin aksine bu sefer daha gollü bir maç bekliyor. Gol seçeneği olarak ise 4 takım taraftarı da en çok “Karşılıklı Gol Var” seçeneğine oynamış durumda. Taraftarlar, iki takımın da gol atacağına kesin gözüyle bakıyor.

Misli’den yeni üyelere 50 TL!

Misli, bu sezon da kampanyalarına devam ediyor. Misli’ye yeni üye olan herkes 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın. Türkiye’nin En Yüksek Oranları’nın yer aldığı Misli’de Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin heyecanını daha fazla yaşayın!

 Taraftarlar Misli’de Süper Kupa’ya ne oynuyor Fenerbahçe taraftarının tercihi şaşırttı… Beşiktaş ve Trabzonsporlular aynı takımın kazanacağını düşünüyor…