Gazete Vatan Logo
İddaa Misli’den günün süper tercihleri

Misli’den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli’den günün süper tercihleri

Kayserispor - İstanbulspor: Maç Sonucu 1 (1.42 yerine 1.44)                                               

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Kayserispor - İstanbulspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever’in tahmini ev sahibinin karşılaşmayı kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

5 haftadır kaybeden Kayserispor için artık reaksiyon gösterme zamanı. Üstelik hafta içinde Türkiye Kupası'nda da Gençlerbirliği'ne yenildiler. İstanbulspor ise ligin dibinde ve ateş hattından kurtulmaları çok zor gözüküyor. Sarı kırmızılıları galibiyete yakın görüyorum.

Napoli - Inter: Maç Sonucu 2 (1.46 yerine 1.48)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Napoli - Inter karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, Inter’in sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Yarı finalde Lazio’yu 3-0’la geçen Inter, İtalya Süper Kupası finalinde Napoli’ye yakın zamanda yaşattığı mağlubiyeti tekrarlatmak isteyecek. Inter, form seviyesi yüksek, öz güvenli bir yapıda. Aynı zamanda tam kadro Napoli karşısında olmak önemli bir avantaj olacak. Napoli, Afrika Uluslar Kupası’nda bulunan golcüsü Victor Osimhen’den hala yoksun ancak Nijeryalı forvet Fiorentina karşısında alınan 3-0’lık galibiyette eksikliği hissedilmedi. Fakat genel anlamda Napoli, Mazzarri sonrası en iyi etkinliğini Fiorentina karşısında gösterdi. Savunma oyuncusu Natan, sakat. Anguissa ve Osimhen, milli takımlarında. Inter, Lazio karşısında keskin bıçak gibiydi. Napoli’ye de aynı tarifeyi uygulamaları sürpriz olmaz. Inter galibiyeti öneriyorum. Alternatif için toplam gol sayısı 2,3, ideal bir tercih olur.

Gine Bissau - Nijerya: İlk Yarı Sonucu 2 (1.42 yerine 1.44)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Gine Bissau - Nijerya karşılaşmasında Misli yazarı Görkem Tezer, Nijerya’nın ilk yarıyı önde tamamlamasını bekliyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

A grubunun hedefsiz takımı Gine Bissau, maçlarda zaman zaman iyi mücadele etmiş olsa da bunu skora yansıtamadı. Nijerya ise bu maçı kazandığı taktirde direkt olarak bir üst tura yükselmiş olacak. Maça hızlı ve motive olmuş bir şekilde başlamaları muhtemel. Ben ilk yarı 2 seçeneğini değerlendireceğim.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misli’den günün süper tercihleri