Gazete Vatan Logo
İddaa Misli’den günün süper tercihleri!

Misli’den günün süper tercihleri!

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli’den günün süper tercihleri!

Genoa - Juventus: Maç Sonucu 2 (1.65 yerine 1.68)                                               

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Genoa – Juventus karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, konuk ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Genoa son sekiz Serie A maçının beşini kaybetti ve son zamanlarda gol atmakta zorlanıyor, tüm müsabakalarda son iki maçında da gol bulamadı. Bu arada Juventus deplasmanda oynadığı yedi lig maçının beşini kazandı ve toplamda son on lig maçının yedisinde gol yemeden kazandı. Juventus galibiyeti, günün değerli tercihlerinden biri. Alternatif için önerim toplam gol sayısı 2,3 olacak.

N. Forest - Tottenham: Maç Sonucu 2 (1.48 yerine 1.50)                   

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile seçeneği bulunan N. Forest - Tottenham karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, deplasman ekibinin karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Haberin Devamı

Geçen hafta Newcastle United, farklı yenerek kötü gidişe dur diyen Tottenham oldukça zorlu bir deplasmana gidiyor. Bu sezon 16 maçta sadece 3 kez kazanabilen Nottingham Forest’da teknik direktör Steve Cooper’ın üzerindeki baskı oldukça fazla. Taraftarın ardından oyuncular da hocalarına inançlarını ve bağlılıklarını açıkladı ancak skorlar kötü gitmeye devam ediyor. Son 12 maçta sadece 1 kez kazanabildiler. Konuk ekibin sakatlar listesine bu hafta Lo Celso da eklendi. Bu sene gol bulmakta oldukça zorlanıyor Forest, sakatlığı nedeniyle oynayamayan Nijeryalı golcü Taiwo Awoniyi’yi çok arıyorlar. 17 gol atabildiler sadece. Kıran kırana ve az gollü bir maç bekliyorum Cuma gecesi. Tottenham eksiklere rağmen güçlü orta sahasıyla bu maçın favorisi. Sakatlıktan dönen Richarlison’dan skora katkı bekliyorum. Spurs, Kuzey Londra’ya 3 puanla döner.

Fenerbahçe – AS Monaco: Maç Sonucu 1 (1.46 yerine 1.54)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Fenerbahçe – AS Monaco karşılaşmasında Misli yazarı Evren İçener’in öngörüsü temsilcimizin sahadan galibiyetle ayrılacağı yönünde.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Evren İçener’in Yorumu

Fenerbahçe'de koç Itoudis ile yollar ayrıldı. Sarunas Jasikivecius Fenerbahçe'nin yeni koçu oldu, bugün takımın başında ilk maçına çıkacak. Papagiannis ve Metecan Birsen kadroda yok... Monaco'da Loyd yok... Fenerbahçe, EuroLeague'de iç sahada 5'te 5 yaptı, son olarak EuroLeague'de evlerinde Real Madrid'i devirmişlerdi. Ancak o maçtan sonra peş peşe 4 yenilgi aldılar ve fatura koç Itoudis'e kesildi.. Monaco ekibi EuroLeague'de çok formda bir dönemden geçiyor. Real Madrid dışında iç saha, deplasman demeden her takımı yenebileceklerini gösterdiler... Monaco ters bir takım ancak Fenerbahçe takımı atmosfer ve taraftar avantajıyla birlkte etkili oynuyor. Favori Fenerbahçe ve ben de kazanmalarını bekliyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Misli’den günün süper tercihleri