Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de Avrupa Ligi ve Konferans Ligi heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süper tercihleri

Club Brugge - Beşiktaş: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Konferans Ligi karşılaşması Club Brugge - Beşiktaş mücadelesinde Misli yazarı Safa Can Konuksever, ev sahibinin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

3 eleme turu oynayarak gruplara kalan Brugge, özellikle skor bulma noktasında çok etkili. Kendi liginin en skorer takımı olan Club Brugge, Avrupa arenasında da 6 maçta 17 kez ağları sarstı. Thiago-Olsen ikilisi çok etkili. Beşiktaş ise Trabzonspor deplasmanında yıpratıcı bir yenilgi aldı. Açıkçası Siyah-Beyazlılar Aboubakar'a çok bağımlı bir takım görüntüsünde. Belçika deplasmanında işlerinin çok zor olduğu kanaatindeyim. Brugge terazide ağır basıyor.

Sheriff - Roma: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Avrupa Ligi karşılaşması Sheriff - Roma mücadelesinde Misli yazarı Sezer Kenar, Roma’nın deplasmandan galibiyetle döneceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Sheriff tıpkı geçen sene olduğu gibi Şampiyonlar Ligi elemelerinde elenip Avrupa Ligi elemelerini geçerek gruplara kaldı. Mourinho yönetimindeki Roma ise geçtiğimiz sezon bu kupada final oynamış ve Sevilla’ya kaybetmişti. Roma bu deplasmana 7 gollü Empoli galibiyetinin moraliyle geliyor. Sheriff için kolay bir maç olmayacak. Roma'nın kadro kalitesiyle Avrupa serüvenine galibiyetle başlamasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Rennes - Maccabi Haifa: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Avrupa Ligi karşılaşması Rennes - Maccabi Haifa mücadelesinde Misli yazarı Görkem Tezer, Rennes galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

Rennes'in lig karnesine baktığımız da son 4 karşılaşmasının beraberlik ile bittiğini görüyoruz. Aslında bu karşılaşmalarda galibiyeti kaçırdığı anlarda olmadı değil. Maccabi Haifa için söyleyebileceğim tek olumlu durum, sezonu erken açmaları olacak. Rennes'e göre daha fazla maç oynadıkları için daha hazır gelecekler Fransa'ya. Ancak arada ciddi bir kalite farkı olduğu aşikâr. Ev sahibi Rennes, ilk maçında hata yapmayacağını düşünüyorum. Önerim; MS 1.

Haberin Devamı

U.S Gilloise - Toulouse: Maç Sonucu 0

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Avrupa Ligi karşılaşması U.S Gilloise - Toulouse mücadelesinde Misli yazarı Premier Lig Türkiye beraberlikten yana.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Sezonun ilk 3 maçını kazanan ev sahibi play-off'da Lugano engelini 2 galibiyetle geçip gruplara kaldı ancak ligde son 3 maçta sadece 1 puanda kaldı. Konuk ekip ligde 4 maçtır kazanamıyor ve 5 maçta 6 puanda. İki formsuz ekibin maçında benim tercihim beraberlikten yana. Ligde bu sezon PSG maçı da dahil 5'te 3 beraberlik alan konuk ekibin Belçika'dan da benzer skorla dönmesini bekliyorum.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den herkese 20 TL!

Süper Oranlar ile yine en yüksek kazancın adresi olan Misli, 'Alayına misli herkese 20' kampanyasıyla tüm üyelerine 20 TL hediye ediyor. Siz de Misli mobil uygulamasında yer alan 'Alayına Misli herkese 20' kampanyasına katılarak anında 20 TL kazanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Misliden günün süper tercihleri