Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Lille – Marsilya: Maç Sonucu 1 (1.88 yerine 1.91)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Lille – Marsilya karşılaşmasında Misli yazarı Tuna Yurdakul, ev sahibinin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Tuna Yurdakul’un Yorumu

Pierre Mauroy'da Fransızların iki Avrupa temsilcisi ekibi karşı karşıya geliyor. Lille, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi için sıralamadaki yerini korumaya çalışıyor ve inişli çıkışlı bir performans gösteriyor. Lille bu ligin iç saha lideri 13 maçta 25 gol atıp sadece 7 gol yediler. Marsilya ise deplasmanda 13 maçta sadece 10 puan topladı ve kalesinde 21 gol gördü. İç saha Lille performansına güveniyorum ve ilk tercihim Lille kazanır. Ayrıca bu karşılaşma korner üst bahsi arayanlar için güzel bir seçenek olabilir.

E.Frankfurt – W. Bremen: Maç Sonucu 1 (1.56 yerine 1.59)                                               

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan E.Frankfurt – W. Bremen karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, sahasında Frankfurt’a güveniyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Ligde son 4 maçını kaybeden Bremen, Frankfurt'u konuk oluyor. Konuk ekipte Jung cezalı, Kaleci Zetterer'in hafif bir sakatlığı var ancak oynaması bekleniyor. Frankfurt'ta ise Rode dışında önemli bir eksik yok. Ev sahibi Avrupa hedefini garantilemek için evinde puan kaybetmemeli zira Augsburg ve Freiburg takibini sürdürüyor. Frankfurt geçen haftaya çok baskılı oynamasına rağmen Berlin duvarını aşamamıştı ama Bremen'in aynı savunma kalitesi yok. Ev sahibinin galip gelmesini bekliyorum.

Rotherham – Plymouth: Maç Sonucu 2 (1.78 yerine 1.81)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Rotherham – Plymouth karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, tercihini konuk ekipten yana kullanıyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Ligin dibindeki Rotherham bu maçı kazanamazsa resmen League One’a düşmüş olacak. Kafada haftalar önce küme düşen ev sahibi, pazartesi günü evinde Millwall’u sürpriz bir şekilde yenerek bu sezonki 4. galibiyetini aldı ve resmi süreyi uzattı. Konuk ekip son 7 maçta 6 kez kaybetti ligde ve küme düşme hattına iyice yaklaştı, fark sadece 1 puan. Üst üste gelen kötü sonuçlarla hafta içi hocasını da gönderen Plymouth bu maçı kazanamazsa büyük riske sokacak kendisini. Bu nedenle tahminim deplasman ekibi 3 puanı alır yönünde.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Misliden günün şampiyon tercihleri