Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

PSG – Real Sociedad: Karşılıklı Gol Var (1.82 yerine 1.85)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan PSG – Real Sociedad karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını zor geçen Paris Saint Germain, şampiyonluk adayı statüsünü korumak için sahaya çıkacak. Ev sahibi takımda grup aşamasının son maçında cezalı olan Dembele bu sefer kadroda olacak. Mendes antrenmana döndü ancak hazır değil. Kimpembe ve Skriniar da kadroda olmayacak. Konuk takımda Oyarzabal takımla birlikte Paris'e geldi ancak oynama ihtimali düşük olarak görülüyor. Tierney, Odriozola, Fernandez ve Elustondo'nun durumları da belirsiz. İki takım da gol bulabilir.

Lazio – Bayern Münih:
Maç Sonucu 2 (1.49 yerine 1.59)                                               

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Lazio – Bayern Münih karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo’nun tahmini deplasman ekibinin karşılaşmayı kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Haberin Devamı

Lazio, nispeten kolay bir gruptan ikinci çıkmayı başardı. Bayern kupanın favorilerinden biri. Bu eşleşmenin de bariz avantajlı tarafı. Deplasmanda da olsa ben Alman ekibini bir adım önde görüyorum.

Bologna - Fiorentina: Karşılıklı Gol Var (1.68 yerine 1.71)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Bologna – Fiorentina karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, iki takımın da gol bulmasını bekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

İki takım arasında bu sezon üçüncü randevu yaşanacak. İtalya kupasında rakibini saf dışı bırakan Fiorentina, sezonun ilk yarısında oynanan maçı da 2-1’lik skorla kazanmıştı. Oyunu ofansif yönden iyi oynamayı başaran Fiorentina, 5-1’lik Frosinone galibiyeti ile moralli. Aynı şekilde bu sahada oynadığı Sassuolo ve Lecce maçlarını kazanan Bologna, iki maçta rakip ağlara 8 gol bıraktı. Ev sahibi ekipte önemli bir eksik yok. Konuk ekipte ise savunma oyuncusu Quarta, cezalı. Her iki ekibin ofansif etkinliğini beğeniyorum ve skor oyununda başarılı bir maç geçirmelerini bekliyorum. Öncelikli tercihim karşılıklı gol var bahsi. Taraf bahsinde ise Fiorentina’nın kazanma şansını daha yüksek görüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Misliden günün şampiyon tercihleri