Gazete Vatan Logo
İddaa İlk Yarıda 12 Gol Atılır Dedi 59 Bin Lira Kazandı!

İlk Yarıda 12 Gol Atılır Dedi 59 Bin Lira Kazandı!

Misli kazandırmaya devam ediyor. Pazar bültenindeki karşılaşmalardan kombine kupon oluşturan bir Misli üyesi ilk yarılarda atılan gollerle tam 59 bin 201 lira kazandı.

İlk Yarıda 12 Gol Atılır Dedi 59 Bin Lira Kazandı!

Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorum yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da, bir Misli kullanıcısı kuponunu diğer üyelerle paylaştı. Kuponunda yer alan tüm karşılaşmalarda ‘ilk yarı 2.5 gol üstü’ bahislerini tercih eden Misli üyesi böylece 323.69 oranlı bir kupon oluşturdu.

En Yüksek Oran Galatasaray ile Geldi

Üye kuponundaki ilk maç olan Ankaragücü – Galatasaray karşılaşmasında ilk devre Sarı-Kırmızılı ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Bu tercihten 5.30 oran yakalayan üyenin ilk seçimi gelmiş oldu.

19.30 Maçlarında Tam İsabet

Misli üyesinin 19.30 bülteninden seçtiği Bochum – Bayern Münih ve Luton Town – Manchester United karşılaşmaları da sorunsuz bir şekilde geldi. Bochum güçlü rakibi Bayern karşısında ilk devreyi 2-1 öne tamamladı. Diğer mücadele Luton Town – Manchester United maçında ise karşılaşmanın henüz 14. dakikasında skor 2-1 oldu ve bu tercih de kazandı. Kullanıcı böylece 3.78 ve 4.32’lik oranları da yakalamış oldu.

İlk Yarıda Tam 5 Gol!

Kupondaki en dikkat çeken sonuç ise Benfica – Vizela maçındaydı. Mücadelenin favorisi Benfica sahasında lig sonuncusu Vizela karşısında 6-1’lik skorla galip gelirken bu gollerin 5 tanesi maçın ilk devresinde atıldı. Ev sahibi Kırmızılar David Neres (2), Nicolas Otamendi, Tiago Gouveia ve Rafa Silva’nın sayıları ile soyunma odasına 5-0 önde girdi. 3.74’lük bu tercihi de tutan üye 4 karşılaşmada ilk yarıda toplamda 12 gol atılır tahmininde tam isabet sağladı ve 323.69 oran yakaladı.

Haberin Devamı

Misli üyesi böylece 200 TL yatırdığı kuponla tam 59.201 TL kazanmış oldu. Üye, bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Eğer ben daha iyisini yaparım diyorsanız Misli’ye üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, iddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena puanları kazanabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

İlk Yarıda 12 Gol Atılır Dedi 59 Bin Lira Kazandı