Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Belçika – İsveç: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet ” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Belçika – İsveç mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %41’i karşılaşmada İsveç’in galip olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi: Karşılıklı Gol Var

İsveç için gruptan çıkmak Avusturya’nın puan kayıplarına bağlı. Bu şartlarda şansları mucizelere kalmış görünüyor. Belçika, kaliteli oyuncu grubunun karşılığını alıyor. İsveç karşısında ilk maçta 3-0’lık net bir skorla kazanmışlardı. Bu maçta da rakip alanda etkili olmalarını bekliyorum. İsveç, puan mecburiyeti sebebiyle riskler alacak. Gollü bir mücadele bekliyorum ve öncelikli tercihim karşılıklı gol var bahsi.

Yunanistan – Hollanda: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Yunanistan – Hollanda mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %46’sı karşılaşmada Hollanda’nın galip gelmesini bekliyor.

Misli Yorumcusu Cihan Dişli’nin Tercihi: 2.5 Üst

Haberin Devamı

Yunan milli takımı, 2012'den bu yana ilk Avrupa Şampiyonasına katılmanın hayalini kuruyor. Mavi-Beyazlılar, net bir galibiyetle 2024 Avrupa Şampiyonası'na biletini erkenden ayırtabilir. Öte yandan Hollanda ilk maçta rakibini 3-0 ile geçmişti. Bu sebeple Yunanistan biraz daha tedirgin oynayacaktır. Her ne kadar Hollanda'nın elinde Yunanistan'a kıyasla bir maç eksik olsa da Bir yenilgi Hollanda için ölümcül olur. Frimpong (Leverkusen), Maatsen (Chelsea) ve Brobbey (Ajax) bu üç oyuncu da ilk kez Hollanda milli kadrosunda olacak. Frimpong, A Milli Takımı'nda ilk dakikalarını Fransa'ya karşı oynayabilmişti. Yunanistan, kendi sahasında oynadığı son yedi uluslararası karşılaşmanın hiçbirini kaybetmezken, Hollanda'nın son dokuz uluslararası maçında 2,5 gol barajı aşıldı. Gollere yönelmek bizim için en sağlıklı tercih olacaktır.

Bosna Hersek – Portekiz: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Bosna Hersek – Portekiz mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %42’si Portekiz galibiyetini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Zülal Pehlivan’ın Tercihi: Deplasman 1.5 Üst

Portekiz, kuralar ilk çekildiği andan itibaren zaten grubun açık ara net favorisiydi ve şampiyonaya gitmeyi de garantiledi. Grupta kendine göre zorlayıcı bir rakip bulunmamasına rağmen çıktıkları her maçı varmış gibi oynayıp, bize bol gollü maçlar izlettiler. 27 golle grubun en çok gol atan takımı olan Portekiz çıktıkları her maçı kazanmaya oldukça hırslı. Rakip Bosna Hersek’in işi zor. Oynadıkları futbolla zaten Portekiz’i devirmelerini beklemiyorum. Kadrolarında sakatlık nedeniyle Krunic eksik olacak. Portekiz için yine çok rahat geçecek türden bir maç olacak. Portekiz’in en az 2 gol atmasını bekliyorum. Tercihim Deplasman 1.5 Üst.

Günün En Çok Oynanan Maçları