Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Hacken – Klaksvik: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Hacken – Klaksvik mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %21’i karşılaşmayı Hacken’in kazanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi

Hacken ilk maçta topa çok daha hâkim olan taraf olsa da rakip kaleye gitmekte inanılmaz zorlandı. Kendi oyunlarını sahaya yansıtmakta güçlük çeken Högmo ve öğrencileri kendi evinde çok daha hareketli bir oyunla sahada olacaktır. Klaksvik kendi liginde 16 maçta 16 galibiyet alsa da Faroe adaları ligi çok geçerli bir lig durumunda değil Hacken için. Klaksvik ilk yarıda belki dayanabilir ama ikinci yarıda dağılacağını düşünüyorum.

Maccabi Hayfa – Sheriff: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Maccabi Hayfa – Sheriff mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %24’ü karşılaşmadan Maccabi Hayfa’nın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi

Moldova'da 1-0 kazanan Sheriff, İsrail'deki rövanşa avantajlı çıkacak. Maccabi Haifa, ilk maçta beklediğim golü atamayınca işini zorlaştırdı. Tur için risk almak zorundalar. Sheriff, önceki turda Farul'a deplasmanda 1-0 yenilip rövanşı 3-0 kazanarak turlamıştı. Deplasmanda sıkıntı yaşayabilirler. Özellikle Maccabi'nin risk alacak olması rövanştaki gol sayısını yükseltebilir. 2.5 üstü bir sonuç bekliyorum.

Haberin Devamı

KRC Genk: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan KRC Genk – Servette mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %22’si karşılaşmada KRC Genk’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Pozisyonlu geçen ilk maçta iki takım da birbirine üstünlük kuramadı ve maç 1-1 berabere sonuçlandı. Genk kadro kalitesiyle Servette’nin önünde ve turun da favorisi. Bu maçın da ilk maç gibi hareketli geçmesini bekliyorum. Farklı gol seçenekleri değerlendirilebilir ancak benim ilk tercihim Genk’in 2 gol atması üzerine olacak. Ev sahibinin maçı golsüz ya da tek golle bitireceğini zannetmiyorum. En az 2 gol atarak turu kapmaya çalışırlar.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları