Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

AC Milan – Inter: 2.5 Alt

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı AC Milan – Inter mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %14’ü karşılaşmanın 2.5 alt olarak sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

İki ezeli rakip Şampiyonlar Ligi yarı finalinde kozlarını paylaşacak. Milan, çeyrek finalde bir diğer İtalyan temsilcisi Napoli’yi eleyerek buraya gelmişti. Inter ise Benfica’yı geçerek son 4’e kalmayı başardı. İki takım da ligde aldığı önemli galibiyetlerle bu maça moralli çıkıyor. Milan sahasında Lazio’yu 2-0’la geçerken; Inter de deplasmanda Roma’yı aynı skorla yendi. İki ekip bu sezon bundan önce 3 kez karşı karşıya geldi ve Inter’in 2-1’lik üstünlüğü bulunuyor. Bu maçların 2’si 2.5 üst biterken biri 2.5 alt olarak sonuçlandı. Milan’da Lazio maçında sakatlanan ve erkenden oyundan alınan Leao’nun durumu belirsiz. Oynamazsa ev sahibi için önemli eksik. İlk maç olması sebebiyle iki takım da birbirini ölçerek başlayacaktır. Çok gollü bir ilk maç beklemiyorum. Orta skorlu olacağını tahmin ediyorum. 2-3 gol aralığını tercih ediyorum.

Haberin Devamı

Real Madrid – Partizan:

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Real Madrid – Partizan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %42’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Gökhan German’ın Tercihi

Dikkatlerin en çok üzerinde olduğu seri. Partizan deplasmanda 2 maç kazandıktan sonra çıkan kavga ve cezalardan etkilnedi ve Belgrad'da iki maç kaybetti. Durumu 2-2. Madrid tekrar saha avantajını eline geçirdi. Bugün kazanan tarihe geçecek. Şu ana kadar Play-Off serilerinde 2-0'dan 3-2 kazanan takım yok. Real kazanırsa bunu başaracak. Aynı zamanda 5. maçları deplasmanda kazanan da yok. Partizan galip gelirse o da bunu başaran ilk takım olarak tarihe geçecek. Real'de Yabubele'nin cezası devam ediyor. Son maçta sakatlanan Deck de yok. Poirier'in durumu maç saati belli olacak. Partizan'da Lessort'tan sonra Punter'ın da cezası bitti. Sadece sezonu kapayan Avramovic yok. Çok yakın bir maç bekliyorum. Deplasmanda iki maç kazanan Partizan yine oyuna ortak olur. 7.5 handikapla beraber 2 tercihini öneriyorum.

Haberin Devamı

AS Monaco - Maccabi Tel Aviv: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan AS Monaco - Maccabi Tel Aviv mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %35’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Evren İçener’in Tercihi

Monaco'da eksik bulunmuyor... Maccabi'de Jalen Adams ve Hollins yok... Seride 2-2 eşitlik var ve son maçı kazanan Final Four'a kalacak. Bugüne dek Euroleague Playoffları'nda 5.maçı hep ev sahipleri kazandı, 16'da 16... Monaco'nun Mike James liderliğinde Okobo, Loyd, John Brown, Motiejunas gibi silahlarıyla kazanan taraf olmasını bekliyorum.