Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Almeria – Elche: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Almeria – Elche mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %41’i karşılaşmayı Almeria’nın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Almeria ateş hattında ve küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor. Son dönemde skor üretmekte sorun yaşamıyorlar. La Liga’da artık son maçlarına çıkıyorlar. Almeria’nın kazanıp rahat bir nefes almalarını bekliyorum.

Arsenal – Chelsea: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Arsenal – Chelsea mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %29’u karşılaşmadan Arsenal’ın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Arsenal, Premier Lig’de oynadığı son 4 maçta sadece 3 puan alınca liderlik koltuğundan oldu! 3 beraberlik sonrasında beklediğimiz gibi Manchester City’e kaybettiler. Chelsea’nin form durumu kötü. Şu anda çok doğru bir zamanda Chelsea ile oynayacaklar. Arsenal’in artık şampiyonluk hedefine ulaşma şansı çok ama çok az. Fakat bu maçta havlu atacaklarını zannetmiyorum. Arsenal kazanır diyorum.

Haberin Devamı

Real Sociedad – Real Madrid: Maç Sonucu 2

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Real Sociedad – Real Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %26’sı karşılaşmada Real Madrid’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Real Madrid için artık tek hedef Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak! Bu nedenle ligde ekstra efor sarf edeceklerini düşünmüyorum. Kaldı ki ligde oynadıkları iki maçta 4-2’lik skorla tamamlandı. Bundan sonra da ligde gollü maçlara imza atacakları görüşündeyim. Önerim KG Var tercihi olacak.

Günün En Çok Oynanan Maçları