Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Manchester United – Sevilla: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Manchester United – Sevilla mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %40’ı karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Sevilla, La Liga’da düşme hattından uzaklaşmış olsa da henüz oyun gücü, kalitesi olarak bana göre Manchester United ile baş edebilecek seviyede değil! Temsilcimiz Fenerbahçe’nin turu kıl payı kaçırdığını ve Sevilla karşısında birçok pozisyona girdiğini gördük. Hem ilk maçta hem de ikinci maçta turu geçebilecek skoru elde edebilirdik. Ancak olmadı… Manchester United, Sevilla’dan çok daha iyi, organize bir takım. Ev sahibi ekibin kazanacağı görüşündeyim.

  1. Leverkusen - U S-Gilloise: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı B. Leverkusen - U S-Gilloise mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %34’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın Tercihi

Xabi Alonso yönetimindeki B. Leverkusen coştu. Son 7 maçlarını kazandılar, 9 maçtır da yenilmiyorlar. Ligde ilk 4 yarışına dahil oldular. Konuk takım da formda. Son 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik aldılar. Bir önceki turda Union Berlin'i elerken deplasmandan 3-3'lük skorla dönmüşlerdi. Bu maçta da yine bol gol izleriz.

Haberin Devamı

Juventus - Sporting Lizbon: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Juventus - Sporting Lizbon mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %33’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Lizbon, Portekiz liginde son haftaların formda ekiplerinden biri olmayı başarıyor. Bir önceki turda Arsenal karşısındaki öz güvenin değerli olduğunu düşünüyorum ve Juventus karşısında kolay lokma olmayacaklarının altını çizmek istiyorum. Juventus, Serie A’da puan silme cezasına rağmen başarılı bir süreç yaşıyor. Tabi bu başarı sadece sonuçlar için geçerli. Oyun anlamında güven veren bir seviyede olmadıklarını görmek mümkün. Özellikle konuk ekibin oyun yapısı maçın zorlu geçmesini sağlayacak. Her iki takım taktiksel olarak orta skor bahsini kuvvetlendirecek yapıya sahip. Zorlu mücadelede orta skor bahsinin en ideal tercih olacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları