Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

İstanbulspor - Fatih Karagümrük: 2.5 Üst

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından İstanbulspor - Fatih Karagümrük mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %36’sı karşılaşmada en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

İstanbulspor özellikle Fatih Tekke yönetiminde gol yollarında son derece başarılı bir grafik çiziyor. Skor üreten, iyi mücadele eden bir takım. Karagümrük’te gol yollarında etkili ancak kalesini gole kapatma konusunda ise bir o kadar başarısız bir takım! Kısaca bana göre bizleri gollü bir 90 dakika bekliyor. KG Var tercihini önermekteyim. Karagümrük'ün oynadığı en basit tabirle açık futbol her müsabakada goller vadediyor. İstanbulspor toparlanan takım savunmasıyla biraz daha maçları tutabilmeye alışsa da daralan makasta oluşan kazanma mecburiyeti onları da riskler almaya zorlayacak. Neresinden bakarsanız bakın 2.5 ÜST görünen bir karşılaşma.

Eyüpspor - Erzurumspor FK: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Eyüpspor - Erzurumspor FK mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %57’si Eyüpspor’un kazanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Can Tongo’nun Tercihi

Süper Lig yolunda en avantajlı takımlar arasında yer alan Eyüpspor son 90 dakikasında Sakaryaspor deplasmanından yenilgiyle dönünce Play-Off potasındaki takımlarla puan farkı azaldı. Erzurumspor ise üst üste topladığı puanların ardından son maçında Altay'a evinde yenildi. Eyüpspor için kritik 90 dakika. Kazanmaya yakınlar.

Everton - Tottenham: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Everton - Tottenham mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %34’ü Tottenham galibiyetini tercih ediyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Everton şu anda düşme potasında ve Premier Lig’de kalmak adına önemli bir mücadele veriyor. Bu karşılaşmadan puanla ayrılmak adına tüm riskleri alacaklardır. Son 3 maçta da skor üretmeyi başardılar. Tottenham’ın ise, Manchester United’ın kaybetmesi ile ilk 4 hedefi adına şansı arttı. Onlar da kazanmak isteyecektir. KG Var seçeneği son derece ideal bir tercih olacaktır.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları