Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Real Madrid- Liverpool: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Real Madrid- Liverpool mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %31’i Real Madrid’in rövanşta da kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Şampiyonlar Ligi son yıllarda büyük geri dönüşlere sahne oldu. İlk maçı 2-5 gibi anormal bir skor ile kaybeden Liverpool umudunu kaybetmemiştir. Geri dönüş denince Liverpool ile akla gelen takımdır. Deplasman golü kuralının kalkması da bu tip zora giren turları çevirmeyi daha imkanlı kılıyor. R.Madrid son şampiyon ve bu kulvarın en başarılısı olsa da Liverpool erken öne geçerse maçın havası değişir. Bol gollü ve hikayeli bir maç bizleri bekliyor. Güzel oranıyla 3.5 üstü öneriyorum.

Napoli- Eintracht Frankfurt: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Napoli- Eintracht Frankfurt mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %51’i Napoli’nin sahasında da galip gelmesini bekliyor.  

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

İlk maçın avantajlı skoruyla sahada olacak olan Napoli, hafta sonu Serie A’da Atalanta engelini aşarken zorlanmadı. Uzun süredir devam eden Osimhen, Kvaratskhelia iş birliği güzel sonuçlar vermeye devam ediyor. Frankfurt, son 4 resmi maçı kazanamamış olmanın sıkıntısını yaşayacak. Ayrıca ilk maçtaki yenilgi, öz güven konusunda sorunlar yaratacaktır. Napoli’nin güven veren yapısı ve hedefe odaklı istikrarı maçın ilk yarıdan sonuçlar vermesini kolaylaştıracaktır. Almanya’da oynanan maçta olduğu gibi Napoli’nin ilk yarıdan skor bulmasını muhtemel görüyorum.

Başakşehir- KAA Gent: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Başakşehir- KAA Gent mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %34’ü Başakşehir galibiyetini tercih ediyor.  

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Emre Belözoğlu son derece vizyoner bir teknik adam. Avrupa Kupaları’na ayrı bir önem ve ciddiyetle bakıyor. Bana göre birçok teknik adam ile kulübün aksine Avrupa’da başarıyı çok daha fazla önemsiyor. Beşiktaş karşısında 10 kişi kalmaları, onların bu yoğun fikstürde daha fazla yıpranmalarına yol açtı. Ancak Belözoğlu da, birçok oyuncusunu Gent maçını düşünerek dinlendirmişti. Gent karşısında ilk maçta 1-0 öne geçen Başakşehir sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Başakşehir’in ben turu geçeceğini düşünüyorum. Kim Tur Atlar seçeneği olmadığından ötürü biraz riskli de olsa önerim Başakşehir galibiyeti olacak.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları