Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Manchester City – Leipzig: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Manchester City – Leipzig mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %40’ı karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Kafamdaki düşünceler ilk maçta yazdıklarımla hemen hemen aynı olacak... Top rakip takımın kontrolündeyken RB Leipzig daha efektif oynuyor. Daha iyi kontraya çıkıyor. Gulacsi ve Diallo'nun yanına (eksikler) Nkunku ve Schlager de eklendi. Nkunku'nun yokluğu değerli ama oyun planı değişmeyecektir. 1-1'in rövanşında Werner ve Silva da aynı işi görür. Kontrollü oyun, hızlı hücum... Manchester City'de ise göze çarpan bir eksik yok. Lig maçında dinlenen De Bruyne ilk 11'de olacak. Mahrez ve Grealish kanatlardan en ilerideki Haaland'a destek olacak. Yoğun baskı kurup gol bulacaklardır ama ilk golü, yani 1-0'ı ararken cezalandırılma ihtimallerini de unutmamak lazım. "Karşılıklı gol" bu yüzden ideal.

Porto – Inter: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Porto – Inter mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %13’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Berat Kavuş’un Tercihi

İlk maçta Inter baskılı oyunuyla rakibi karşısında 1-0 galip gelmişti. Porto için tek gol atıp maçı uzatmalara götürmek kolay olmayabilir. Inter'in ilk maçın da avantajıyla daha kontrollü başlaması ve rakibini geride karşılaması muhtemel görünüyor. Inter'de Hakan Çalhanoğlu hafta sonu ligde yedek başladı. Porto karşısında 11'de olmasını bekliyorum. Inter'in atabileceği tek gol Porto'yu panik havasına sokarak maçın başka bir yere evrilmesine sebep olabilir. İlk yarı için iki takımın da birbirinin hatasını kollayacağı bir maç bekliyorum. Bariz bir hata olmazsa ilk yarının berabere sonuçlanması yüksek ihtimal.

Napoli - Eintracht Frankfurt: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Napoli - Eintracht Frankfurt mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %64’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

İlk maçın avantajlı skoruyla sahada olacak olan Napoli, hafta sonu Serie A’da Atalanta engelini aşarken zorlanmadı. Uzun süredir devam eden Osimhen, Kvaratskhelia işbirliği güzel sonuçlar vermeye devam ediyor. Frankfurt, son 4 resmi maçı kazanamamış olmanın sıkıntısını yaşayacak. Ayrıca ilk maçtaki yenilgi, öz güven konusunda sorunlar yaratacaktır. Napoli’nin güven veren yapısı ve hedefe odaklı istikrarı maçın ilk yarıdan sonuçlar vermesini kolaylaştıracaktır. Almanya’da oynanan maçta olduğu gibi Napoli’nin ilk yarıdan skor bulmasını muhtemel görüyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları