Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Giresunspor – Galatasaray: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Giresunspor – Galatasaray mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %45’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Galatasaray ligdeki son 9 maçını kazandı. İstim üstünde, lider. Abdülkerim Bardakçı cezalı ancak yerine Emin Bayram'la çok rahat açığı kompanse edebilir... Giresunspor ise son 6 maçında sadece 1 kez kazanabildi. Deplasmanda, iç sahaya kıyasla daha efektif sonuçlar aldı. Ayrıca takımda 3 önemli isim yok. Savunmadan Perez, orta aladan Campuzano milli takımda. Perez milli takıma gitmeseydi cezalı olacak. Orta alandan Mejia cezalı... "Kerem - Icardi - Barış (Rashica)" hücum hattını durdurmak kolay olmayacak. Rakibi bu kadar eksik bulmuşken galibiyet serisini 10 yaparlar.

Hatayspor – Trabzonspor: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Hatayspor – Trabzonspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %59’u karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Hatayspor ligin en zayıf ekiplerinden biri. Takım savunmasında önemli zaafları var ve kalesini gole kapatamıyorlar. Trabzonspor üst üste aldığı kötü sonuçların ardından Abdullah Avcı’ya verdiği desteğin ardından ayağa kalkmasını bildi. Bordo mavili takımın çıkışını Hatay’da da sürdürmesini bekliyorum. Trabzonspor kazanır diyorum.

Ankaragücü – Gaziantep: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Ankaragücü – Gaziantep mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %60’ı karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Gaziantep de Erol Bulut ile yollar ayrıldı. Ligde 9 maçtır kazanamayan Gaziantep, zorlu Ankaragücü deplasmanına çıkacak. Ev sahibi Ankaragücü ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Konyaspor'u tek golle mağlup ederek kritik bir virajı geçmişti. Rakibinin sancılı durumundan faydalanmak isteyen Ankaragücü'nün, ilk devrede taraftar avantajını da kullanarak skor bulacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları