Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Galatasaray - Ankara Keçiörengücü: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Galatasaray - Ankara Keçiörengücü mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %22’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

KEÇİÖRENGÜCÜ beklentilerin üzerinde bir sezon başlangıcı yaptı. Gol yollarında etkili bir takım görüntüsünde idi. Ancak son 3 haftadır bu noktada başarılı değiller. Manisa beraberliği sonrasında Adanaspor’u 1-0 ile geçtiler. Ancak hafta sonu Malatya’ya 1-0 kaybettiler. Galatasaray karşısında da Başkent ekibine fazla şans vermiyorum. Galatasaray kazanır ve maçta 5 gol çıkmaz diyorum. MS 1 ve 4.5 alt seçeneği ideal bir seçim olacaktır.

Konyaspor – Bodrumspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Konyaspor – Bodrumspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %43’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Konya'ya konuk oluyor. Deplasman ekibi kendi liginin en çok skor üreten 2 ekibinden biri. Bodrumspor'un, kolay teslim olmayacağını düşünüyorum. Turu kaybeden taraf olsalar bile skora katkı vereceklerini düşünüyorum. KGV ve 2.5 gol üstü seçenekleri makul.

Adana Demirspor – Rizespor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Adana Demirspor – Rizespor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %33’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

Kampta en zorlu hazırlık maçlarından birini oynayan takım Adana Demirspor'du. Montella oyuncuların fiziksel eksikliklerini tamamladı. Kupaya devam etmek istiyorlar. Rize ise haftalar sonra yaşadığı Göztepe yenilgisini unutmak istiyor. Ev sahibinin 2 farklı galibiyetle tur biletini alması şaşırtmaz.

Günün En Çok Oynanan Maçları