Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Elche - Real Madrid: Maç Sonucu 2
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Elche - Real Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %42’si karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
Ligde galibiyeti bulunmayan Elche’nin oynadığı futbol pek umut vermiyor. Bu sezon ligde kalma mücadelesi verecekler. Güçlü ve formda Real Madrid’e karşı direnç gösterebileceklerini zannetmiyorum. Real Madrid’in maçın ilk yarısında skor ve oyun üstünlüğünü kuracağını düşünüyorum.

Liverpool - West Ham: Maç Sonucu 1
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Liverpool - West Ham mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %33’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi
Yakaladığı çıkışı City galibiyeti ile süsleyen Liverpool durmaz. Sıkışık fikstür Liverpool puan farkını kapatmaya çalışan ekipler için bir avantajdır. West Ham 1 puan için gelecek ve kapanacak. Bu nedenle çok gol çıkmayabilir. 1 ve 3.5 Alt ideal alternatif.

Haberin Devamı

Brentford – Chelsea: Maç Sonucu 2
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Brentford – Chelsea mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %54’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi
Brendford bu sezon yensin veya yenilsin güzel ve akılda kalan maçlar oynamaya devam ediyor. Geçen sezon Chelsea'yi deplasmanda 1-4 yendiği maçta unutulmazdı. Chelsea de uçuşa geçti. Son 5 resmi maçını kazandı. Poter yönetiminde tüm maçları, son 11 resmi maçının 10 2-3 Gol arası bitti ama bu sefer çok daha yüksek bir skor çıkabilir.

Günün En Çok Oynanan Maçları