Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Gürcistan – Kuzey Makedonya: Maç Sonucu 1
İddaa programının UEFA Uluslar Ligi bülteninde günün öne çıkan Gürcistan – Kuzey Makedonya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %67’si karşılaşmada ev sahibinin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ersin Aslan’ın Tahmini:
Lider rakibini 3 puan geriden takip eden Makedonya grupta son maçlar öncesi kazanmak zorunda keza Gürcistan'ın son maçı Cebelitarık ile. Bu maçtan alınacak bir puan dahi ev sahibine grubu lider bitirme ve bir üst lige çıkma şansını çok büyük ihtimalle getirir. Kadrosunda Elif Elmas, Alioski, Bardhi gibi yolu Türkiye'den geçmiş isimler bulunduran konuk takımın kazanmak adına oynayacağını, bu durumun da gollere sebep olabileceğini düşünüyorum. Yetenekli isimlere sahip ev sahibinde transfer olduğu Napoli'de sezona müthiş giren Khvicha takımın en önemli ismi. Yine Zuriko Davitashvili, Lobjanidze gibi yetenekli isimler de ev sahibi için önemli oyuncular. Gollü bir maç şaşırtıcı olmaz, oran da fazlasıyla cazip 2.5 gol üstü bu nedenle tercihim.

Haberin Devamı

Almanya – Macaristan: Maç Sonucu 1
İddaa programının UEFA Uluslar Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı Almanya - Macaristan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %18’i karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın Tahmini:
Grup liderliği açısından kritik bir karşılaşma. 7 puanlı lider Macaristan, 6 puanlı Almanya'yı konuk ediyor. Macaristan, performansıyla herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Haziran ayında oynanan karşılaşmada İngiltere'yi deplasmanda 4-0 mağlup etmişlerdi. Bu deplasmanda da bir sürpriz arayacaklar. Almanya ise 3 beraberlikle başladıktan sonra İtalya'yı 5-2 mağlup edip sükse yapmıştı. Önem seviyesi yüksek bu karşılaşmada en az 3 gol izleriz.

İtalya - İngiltere: Maç Sonucu 1
İddaa programının UEFA Uluslar Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı İtalya - İngiltere mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %12’si karşılaşmada İtalya’nın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tahmini:
Avrupa şampiyonu İtalya, Dünya kupasına gidemeyecek olmanın hüznünü yaşarken, bu turnuvada da beklentilerin altında kaldı. İtalya’daki maçlarda Almanya ile berabere kalan ve Macaristan engelini aşan İtalya, bu iki maçta orta skorlu sonuçlara imza attı. İngiltere, grup mücadelesinde henüz maç kazanamadı. Takımda ön plana çıkan oyuncuların formsuzlukları ciddi bir sorun teşkil ediyor. İtalya, liderlik için kazanmak zorunda. Sonrasında Macaristan deplasmanında olmak, liderlik şanslarını ellerine almak demek. Bu yüzden kazanmaya odaklı bir İtalya izleyeceğiz. Taraf bahsinde İtalya ön plana çıkıyor olsa da alışageldiğimiz İtalya maçlarındaki orta skor bahsini kuvvetli bir seçim olarak görüyorum. Öncelikli tercihim TGS 2,3 olacak.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları