Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Alanyaspor - Ankaragücü: Maç Sonucu 1
İddaa programının Türkiye Süper Ligi bülteninde günün öne çıkan Alanyaspor - Ankaragücü mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %36’sı karşılaşmada Alanyaspor’un kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tahmini:
Ankaragücü, Ömer Erdoğan yönetiminde çıktığı ilk maçta Beşiktaş’a karşı iyi bir mücadele ortaya koydu. Karşılaşmayı 3-2 kaybetse de Başkent ekibinin pozitif ve sınıfı geçen bir futbol sergilediğini söylemek gerekli. Alanyaspor ise birçok kişiyi şaşırtarak sezona beklentilerin altında başladı. Taraf bahsi yerine önerim KG Var seçeneği olacak.

Werder Bremen - Augsburg: Maç Sonucu 2
İddaa programının Bundesliga bülteninde günün öne çıkan maçı Werder Bremen - Augsburg mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %44’ü karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın Tahmini:
Werder Bremen, Bundesliga'ya oldukça iyi geri döndü. 5 maçta 8 puan topladılar. Son maçları hariç diğer 4 maçlarında da hem karşılıklı goller oldu hem de baraj aşıldı. Ancak iç sahadaki 2 maçta da kazanamadılar. Augsburg ise kötü durumda. 3 maçtır kaybediyorlar. Ev sahibi ekip en az 2 gol atar.

Haberin Devamı

Lens - Troyes: Maç Sonucu 1
İddaa programının Ligue 1 bülteninde günün öne çıkan maçı Lens - Troyes mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %25’i karşılaşmada Lens’in kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tahmini:
Lens sezona müthiş başladı. Kazanırsa liderliğe yükselecek. Yine coşkulu bir tribün olacak. Lens evinde son 8 maç en az 2 gol attı. Said, Kakuta ve Fofona gibi önemli hücum silahları sakat ama Sotoca ve Openda onları aratmıyor. Ayrıca yeni golcüsü Buksa düzeldi. Troyes da toparlandı. Balde başta forvetler girdikleri pozisyonları değerlendirmeye başladılar. Ugbo da son maç siftahı yaptı. Lens'da Machado ve Danso, Troyes'da ise Salmier gibi savunmanın önemli isimlerinin cezalı olması da takımların gol yeme ihtimalini arttırıyor. Tüm istatistikler de golleri işaret ediyor. 2.5 Üst banko İY 1.5 Üst ideal seçimdir. Lens'ın da kazanmasını bekliyorum ama aynı anda bu kadar eksik takımın dengesini bozabilir.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları