Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Chelsea - Brighton: Maç Sonucu 1
İddaa programının Premier Lig bülteninde günün öne çıkan Chelsea - Brighton mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %57’si karşılaşmada ev sahibi ekibin maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tercihi
Brighton nihayet özlenen galibiyete Maupay ve Trossard'ın şık golleriyle Brentford önünde ulaştı. İlk 20 dk. iyi değillerdi ancak özellikle ilk yarının ikinci bölümünde çok iyi oynayıp golleri buldular. Chelsea ise Aston Villa önünde geriye düşmesine rağmen özellikle Lukaku girdikten sonra oyunun seyri iyice değişti. 3-1 kazanmayı başardılar. Lukaku'lu Chelsea, Brighton karşısında da durdurulamaz. 1 ve 2.5 üst ideal. Skor tahminim 3-0...

Fenerbahçe - Afyonspor: Maç Sonucu 1
İddaa programının Türkiye Kupası bülteninde günün öne çıkan maçı Fenerbahçe - Afyonspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %44’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Yaşar Gülay’ın Tercihi
Fenerbahçe ligde erken havlu atan takımlardan. Onlar da kupa başarısının peşinde olacak. Kupaya bu radna katılıyor Sarı-Lacivertliler. AFJET Afyon 2. Lig’de. Önceki turda 1. Lig’den İstanbul karşısında 6 as ismi oynatıp kazanmışlardı. Bu kez şansları yok. Fenerbahçe devrede öne geçer.

Haberin Devamı

Adana Demirspor - Ankaraspor: Maç Sonucu 1
İddaa programının Türkiye Kupası bülteninde günün öne çıkan maçı Adana Demirspor - Ankaraspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %45’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Yaşar Gülay’ın Tercihi
Adana Demir çıkış yakaladığı bir dönemde. Kupada da başarı arayacaklardır. Ankaraspor önceki turda Süper Lig ekibi Rizespor’u eleyerek dikkat çekmişti. Ev sahibinin favori olduğu maçta en az 3 gol atılır.

Günün En Çok Oynanan Maçları