Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Galatasaray istedi, Beşiktaş kaptı

Galatasaray istedi, Beşiktaş kaptı

İspanya La Liga 2 ekiplerinden Cordoba ve Romanya Milli Takımı'nın 23 yaşındaki forveti Florin Andone Galatasaray'ın kapısından dönerken, oyuncunun Beşiktaş'a imza atmasının an meselesi olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray istedi, Beşiktaş kaptı

Galatasaray'ın transferi için yoğun çaba harcadığı Florine Andone Beşiktaş ile anlaştı. 23 yaşındaki Rumen yıldızın haftaya resmen Kartal olması bekleniyor.

Gökhan Gönül'e 4 yıllık imza attıran Beşiktaş, Galatasaray'ın uzun süre ilgilendiği Florine Andone ile de el sıkıştı. İspanya 2. Ligi ekiplerinden Cordoba'nın yanı sıra Romanya Milli Takımı'nda da forma giyen 23 yaşındaki forvet için Cimbom 3 milyon euroya kadar çıkmış, artı bonusler önermişti. Cordoba ise 5 milyon euroda direnmişti. Sonrasında transfer süreci yavaşlamış ve Beşiktaş devreye girmişti.

36 MAÇTA 21 GOL

Cordoba'nın sportif direktörü ve oyuncunun menajeri ile ön anlaşmaya varan Siyah-Beyazlıların, gelecek hafta Madrid'de İspanyol yetkililer ile bir araya gelerek transferi bitirmesi bekleniyor. Cordoba ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Andone, geçen sezon görev aldığı 36 maçta 21 gol atıp, 7 de asist yapmıştı.

(Hakan Akar / Karar)