Gazete Vatan Logo
Futbol G.Saray ya da F.Bahçe'ye git!

G.Saray ya da F.Bahçe'ye git!

Celtic'te forma giyen savunmacı Victor Wanyama'nın menajeri oyuncuya Türkiye'ye gitmesi yönünde bir tavsiyede bulundu.

G.Saray ya da F.Bahçe'ye git!

İskoçya Premier Lig’in güçlü ekiplerinden Celtic’te forma giyen savunma oyuncusu Victor Wanyama’nın menajeri oyuncusunun mantıklı davranmasını istiyor.

Daily Express’in haberine göre, 21 yaşındaki önliberonun menajeri, Wanyama’ya Premier Lig ekibi Southampton’dan gelen 10 milyon pound’luk teklif yerine Türkiye’ye gitmesini öğütledi.

Genç oyuncunun menajerinin bu tavsiyeyi Türkiye’deki vergi oranlarının oldukça düşük olması nedeniyle verdiği haberde yer alırken Avrupa’da % 15′lik vergi oranıyla ülkemizin en düşük vergi talep eden ülkesi olduğu belirtildi.

Wanyama’nın istemesi durumunda menajerin Galatasaray ve Fenerbahçe’yle bir görüşme ayarlamaya çalışacağı da öne sürülürken genç oyuncunun İngiltere’de oynamak istediği ve konuyla ilgili olarak “Haberleri medyadan okuyorum. Kulübümün Southampton’la görüştüğü doğru. Fakat anlaşma çok uzak görünüyor. Menajerimin de tavsiyeleri doğrultusunda en doğru kararı vermeye çalışacağım” dediği belirtildi.

Genç oyuncu bu sene Şampiyonlar Ligi’nde Celtic’in Barcelona’yı 2-1 yendiği maçta şık golü ve oynadığı futbolla adından sıkça söz ettirmişti.





(amk)

Haberin Devamı