Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'da Paul Onuachu fırtınası! İnanılmaz performans

Trabzonspor'da Paul Onuachu fırtınası! İnanılmaz performans

Süper Lig'in 12'nci haftasında Konyaspor'u konuk eden Trabzonspor'da Paul Onuachu'nun performansı dikkat çekti.

Trabzonspor'da Paul Onuachu fırtınası! İnanılmaz performans

Trabzonspor, Süper Lig'in 12'nci haftasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta Paul Onuachu'nun performansı parmak ısırttı. Nijeryalı santrforun, Konyaspor maçında gösterdiği oyun taraftarların beğenisini kazandı.

Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe derbisinin ardından Konyaspor karşısında da ilk 11'de başlattığı Paul Onuachu, Konyaspor maçını da boş geçmedi. 29 yaşındaki santrfor, yeşil-beyazlılar karşısında bordo-mavilileri üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.

GOL PERDESİNİ AÇTI

Müsabakanın 59'uncu dakikasında Nicolas Pepe'nin ortasında Calvo'dan seken topu ağlara gönderen Paul Onuachu, Trabzonspor'u Konyaspor karşısında 1-0 öne geçirdi.

OLAĞANÜSTÜ BİR GOL

Karşılaşmanın 85'inci dakikasında Trabzonspor'da bir kez daha Paul Onuachu sahneye çıktı. Enis Destan'ın ortasında kaleye sırtı dönük durumda olmasına rağmen havadan gelen topa topuğuyla vuran Paul Onuachu, ağları havalandırdı.

Paul Onuachu'nun golüyle Trabzonspor, Konyaspor karşısında 2-1'lik üstünlüğü yakaladı.

Opta'nın verilerine göre; Paul Onuachu, Ocak 2023'ten (Genk formasıyla) bu yana ilk kez bir lig maçında iki gol attı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un Southampton'dan kiraladığı Paul Onuachu, bu sezon Süper Lig'de 6'ncı golünü attı. Başarılı forvet bu süreçte 1 de asist üretti. Bordo-mavililerle sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Trabzonspor'da Paul Onuachu daha önce şu maçlarda gol sevinci yaşadı:

Beşiktaş - 1
Hatayspor - 1
Pendikspor - 1
Fenerbahçe - 1