Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'da Bakasetas bombası! Abdullah Avcı devreye girdi

Trabzonspor'da Bakasetas bombası! Abdullah Avcı devreye girdi

Anastasios Bakasetas'a daha önce yeni kontrat teklifi yapan ve olumsuz yanıt alan Trabzonspor’da, bu kez Abdullah Avcı oyuncusuyla konuşacak. Bu görüşmenin ardından Bakasetas’ın takımdaki geleceği belli olacak.

Trabzonspor'da Bakasetas bombası! Abdullah Avcı devreye girdi

Trabzonspor’la kontratı sezon sonunda bitecek olan Bakasetas ile yönetim daha önce görüşme gerçekleştirmiş, hatta 30 yaşındaki yıldıza cazip bir kontrat önerilmişti. 1 milyon 250 bin Euro’luk yıllık ücretine yüzde 50 zam yapılan Bakasetas, cazip teklife olumsuz yanıt vermişti. Ancak Abdullah Avcı’nın gelişi sonrası işler değişebilir.

AVCI FAKTÖRÜ

Bakasetas’la ilk döneminden itibaren yakın bir iletişimi olan Avcı’nın, Yunan futbolcuyla geleceği konusunda bir görüşme yapacağı öğrenildi. Bu konuşmanın ardından olumlu sinyal alınırsa, Bakasetas’a yeni bir teklif iletilebilir.

'NELER OLACAĞINI GÖRECEĞİZ'

Nitekim tecrübeli 10 numara da Yunanistan Milli Takımı’nda yaptığı açıklamada “Trabzonspor’da devam edecek misin?” sorusuna “Bu kulüple benim aramda bir konu. Bazı görüşmeler olacak. Neler olacağını göreceğiz” cevabını vermişti.