Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'a Arjantinli stoper! Piyasa değeri 8 milyon euro

Galatasaray'a Arjantinli stoper! Piyasa değeri 8 milyon euro

Victor Nelsson'u Avrupa devlerinden birinde yollamaya hazırlanan Galatasaray, Udinese forması giyen Arjantinli stoper Nehuen Perez'i gündemine aldı.

Galatasaray'a Arjantinli stoper! Piyasa değeri 8 milyon euro

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'a olan ilgi nedeniyle alternatif arayışlarını hızlandırdığı ortaya çıktı.

Victor Nelsson'a yönelik ilgi her geçen gün artarken sarı-kırmızılıların gündemine gelen tecrübeli stoperi kadrosuna katmak için temaslara başladığı belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

SAVUNMANIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Galatasaray'ın bu sezon kazandığı şampiyonlukta başrol isimler arasında Victor Nelsson da yer aldı. 24 yaşındaki stoper, Okan Buruk'un savunmadaki banko yıldızı oldu. Victor Nelsson, 2022-2023 sezonunda 35 resmi maçta forma şansı buldu. Danimarkalı stoper bu müsabakalarda savunmadaki başarısının yanı sıra 1 gol ve 1 asist üretti.

DEVLERİ PEŞİNE TAKTI

Okan Buruk'un savunmadaki vazgeçilmezi Victor Nelsson, sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla Avrupa'dan dev kulüplerin ilgisini çekti. Danimarkalı stoper için Serie A'dan Napoli ile Atalanta'nın devrede olduğu öğrenildi. Öte yandan Premier Lig devi Tottenham'ın da Victor Nelsson'a ilgi duyduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

"NELSSON'UN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUM"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kısa süre önce Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'a konuşmuştu. Okan Buruk, "Nelsson’u Fenerbahçe maçında kenara almanız veda gibi yorumlandı?" sorusuna şu cevabı vermişti:

"Ben aslında Nelsson’u orada kırmızı görmesin diye kenara aldım. Kaan’a şans vermek istedim. Nelsson’un bizimle devam etmesini istiyorum. Ben hiçbir oyuncumun gitmesini istemem. İyi sezon geçirdik. Belki kendileri gitmek ister. Kulüp karar verecek."

ALTERNATİFİ İTALYA'DA BULUNDU

Galatasaray'da Victor Nelsson'a olan bu ilgi kurmayları harekete geçirdi. Danimarkalı stoperin olası ayrılık ihtimali nedeniyle sarı-kırmızılıların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi.

Mundo Udinese'nin haberine göre; Galatasaray, Udinese forması giyen Nehuen Perez'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların kadrosuna katmak istediği Nehuen Perez'in Serie A'da sezonun parlayan isimleri arasında yer aldığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın tecrübeli savunmacı için henüz bir resmi teklif sunmadığı ancak transfer konusunda temasların başladığı aktarıldı.

UDINESE BONSERVİSİNİ ALDI

Argentinos'ta futbola başlayan Nehuen Perez daha sonra Atletico Madrid'e transfer oldu. Başarılı stoper sırasıyla Argentinos, Famalicao, Granada ve Udinese'ye kiralandı. Udinese geçtiğimiz sezon Arjantinli stoperin bonservisini aldı.

22 yaşındaki savunmacı, geride kalan sezonda 36 resmi maçta forma şansı buldu. Nehuen Perez bu karşılaşmalarda rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Serie A ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Arjantinli futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Galatasaraya Arjantinli stoper Piyasa değeri 8 milyon euro