Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Szalai şok oldu! Macar yıldız kariyerinde bir ilk yaşadı

Szalai şok oldu! Macar yıldız kariyerinde bir ilk yaşadı

Geçtiğimiz hafta derbide yedek kulübesinde oturan Attila Szalai'nin Göztepe maçında da yedek kalması Macar savunmacıya kariyerinde bir ilk yaşattı.

Szalai şok oldu! Macar yıldız kariyerinde bir ilk yaşadı

Süper Lig'in 14. haftasında Göztepe'ye konuk olan Fenerbahçe, zorlu İzmir deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor. Trabzonspor'un farkı açmasına müsaade etmemek adına mutlak 3 puan için çıkan sarı-lacivertlilerde Szalai detayı dikkat çekti. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı başarılı savunmacısı Attila Szalai, ilk 11'e ilk yazılan isimlerden birisi olmuştu.

Son haftalarda üst üste yedek kalan Macar savunmacı, Fenerbahçe'de ilk kez üst üste 3 maçta yedek kaldı. Son haftalarda üst üste yedek kalan Macar savunmacı, Fenerbahçe'de ilk kez üst üste 3 maçta yedek kaldı.

Vitor Pereira, Szalai'nin yedek kalması hakkında şunları şöyle:

Taze kanları sahaya çıkarmak istedik. Seviyemizi korumak, bu maçın gerektirdiği enerji için birkaç değişiklik istedim. Baskı seviyesi için bazı değişiklikler yaptık. Diğer oyuncuların performansından memnun olmadığım için değildi bu. Szalai yerine Serdar Aziz'i tercih ettim. Kendisi, Türk milli takımında oynayan çok kaliteli bir oyuncu. Szalai de kendi milli takımında oynayan bir oyuncu ama bugünkü maçın gerektirdiklerini düşündüğümde, Serdar'ın oyun tarzının daha uygun olduğunu düşündüm.

Haberin Devamı