Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Rade Krunic Fenerbahçe'ye hayırlı olsun

Rade Krunic Fenerbahçe'ye hayırlı olsun

Orta saha arayışlarına devam eden Fenerbahçe, Milan forması giyen Rade Krunic ile prensip anlaşmasına vardı.

Rade Krunic Fenerbahçe'ye hayırlı olsun

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin, İtalya'da forma giyen başarılı futbolcuyu gündemine aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki yıldızla prensipte anlaşma sağladığı ve kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

RADE KRUNIC HAMLESİ

İtalyan basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, Milan forması giyen Rade Krunic'i gündemine aldı. Sarı-lacivertlilerin 29 yaşındaki orta saha ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Fenerbahçe ile Milan arasındaki transfer görüşmelerinin sürdüğü aktarıldı. Süper Lig devinin Serie A ekibine 4 milyon euroluk transfer teklifinde bulunduğu vurgulandı. Milan'ın ise Bosna Hersekli orta saha için 10 milyon euroluk teklif beklediği belirtildi. Fenerbahçe'nin Milan'la anlaşarak, Rade Krunic'i İstanbul'a getirmeyi planladığı kaydedildi.

Rade Krunic geride kalan sezonda Milan formasını 34 resmi maçta giydi. Bosna Hersekli orta saha 1 gol ve 1 asist üretti. Milan'la sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Rade Krunic'in güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Haberin Devamı

Sutjeska Foca altyapısında yetişen Rade Krunic daha sonra Donji Srem, Hellas Verona, Borac Cacak, Empoli ve Milan formaları giydi. Bosna Hersek Milli Takımı'nda 29 maça çıkan Rade Krunic, 4 gol atma başarısı gösterdi. (Skorer)

Rade Krunic Fenerbahçeye hayırlı olsun