Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Oosterwolde ve Luan Peres geldi Ferdi Kadıoğlu derin bir 'oh' çekti

Oosterwolde ve Luan Peres geldi Ferdi Kadıoğlu derin bir 'oh' çekti

Fatih Karagümrük ile oynanan hazırlık maçını 4-2 kazanan Fenerbahçe'de Jorge Jesus yine önde basan, rakibe göz açtırmayan bir taktik anlayışıyla geri dönmek istiyor.

Oosterwolde ve Luan Peres geldi Ferdi Kadıoğlu derin bir 'oh' çekti

Sezon başındaki gibi dinamik, hızlı ve taktik disipline sahip bir takım görmeyi hedefleyen Jesus, çalışmalarını sıklaştırdı. Sistem üzerinde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hesaplanıyor. Yeniden tempolu ve rakibine ön alanda baskı yapan bir takım planlanıyor.

Bu doğrultuda yeni transfer Oosterwolde ve sakatlığını tamamen atlatan Luan Peres takıma güç katacak. Özellikle bu iki ismin katılımıyla Ferdi Kadıoğlu da ön alanda kullanılabilecek. Yine sakat isimlerden Joao Pedro da yavaş yavaş geri dönüşe hazırlanıyor.

Fenerbahçe ter attı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Süper Lig’e verilen arada Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Can Bartu Tesisleri’nde oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 4-2 kazandı. Sarı Lacivertliler’e galibiyeti getiren golleri Serdar Aziz, Zajc, Valencia ve Serdar Dursun kaydetti. (Skorer)

Oosterwolde ve Luan Peres geldi Ferdi Kadıoğlu derin bir oh çekti