Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş 82 saat sonra enkazdan kurtarılan Efe'yi Jesus ve Szalai ile görüştürdü

Mert Hakan Yandaş 82 saat sonra enkazdan kurtarılan Efe'yi Jesus ve Szalai ile görüştürdü

Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu, enkazdan 82 saat sonra kurtarılan minik Efe'yi Portekizli teknik adam ve Macar savunmacı ile görüştürdü. Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabı bu sıcak görüntüleri paylaştı.

Mert Hakan Yandaş 82 saat sonra enkazdan kurtarılan Efe'yi Jesus ve Szalai ile görüştürdü

Depremin şiddetli yıkıma neden olduğu İskenderun'da Fenerbahçe taraftarı minik Efe'nin 82 saat sonra enkazdan çıkarılması, büyük sevinç yaratmıştı. Arama kurtarma görevlisinin "Her zaman senin yanındayız Efecim. Sadece biraz Fenerbahçe olmasa iyiydi ama neyse artık" şeklindeki sözleri gülüşmelere yol açmıştı. Minik Efe'nin "Beni ziyarete gelir misiniz?" şeklindeki sorusuna görevli "Hiç ziyarete gelmez olur muyuz?" karşılığını vermişti.

MERT HAKAN: EFEMİZ BİZE EMANET

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş sosyal medya hesabında minik taraftarla gerçekleştirdiği görüntülü konuşmayı paylaşıp "Efemiz çok iyi. En kısa zamanda yanımıza İstanbul'a gelecek ve o artık bize emanet" ifadelerini kullanmıştı.



'BAK ŞİMDİ SANA TESİSLERİ GEZDİRECEĞİM'

Deneyimli oyuncu bugün taraftarların sevgilisi haline gelen Efe'yi teknik direktör Jorge Jesus ve Attila Szalai ile telefonda görüntülü olarak görüştürdü. Mert Hakan, sevimli taraftara "İyileştikten sonra geleceksin ya Samandıra Tesisleri'ne. Bak şimdi sana tesisleri gezdireceğim" dedi. Daha sonra Mert Hakan'ın telefonu götürdüğü Portekizli teknik adam, Efe'ye selam verdikten sonra "Seni çok öpüyorum" dedi. Macar savunmacı da "Nasılsın? Çok geçmiş olsun. İnşallah İstanbul'da stadyumda görüşürüz. Tamam. Ben de seni çok seviyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı