Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İki yıldız da maçtan sonra aynı açıklamayı yaptı!

İki yıldız da maçtan sonra aynı açıklamayı yaptı!

Beşiktaş'la Vodafone Park'ta 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de Lincoln Henrique ve Ferdi Kadıoğlu'nun birbirine benzer açıklamaları oldukça dikkat çekti.

İki yıldız da maçtan sonra aynı açıklamayı yaptı!

Fenerbahçe'de Lincoln Henrique, Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Lincoln, "Beşiktaş maçına kazanmak için geldik. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. İstediğimiz sonucu alamadık ama derbilerde 1 puan kötü değildir." dedi.

Brezilyalı oyuncu ayrıca, "AEK Larnaca maçı zor olacak. Çalışmalarımızı kazanmak için sürdürüyoruz. Çok iyi çalışıp, kazanmaya çıkacağız. Hedefimiz bu." şeklinde konuştu.

FERDİ KADIOĞLU: MAÇI İLK YARI KOPARABİLİRDİK

Ferdi Kadıoğlu yaptığı açıklamada, "Beşiktaş maçına kazanmak için geldik ama bunu başaramadık. Kazanamıyorsanız, kaybetmemeniz gerekiyor. Bu da önemliydi." dedi.

Ferdi ayrıca, "Beşiktaş deplasmanında 1 puan kötü değil. Maçı ilk yarı koparabilirdik. İkinci yarı daha zordu." ifadelerini kullandı.

ALTAY BAYINDIR: İYİ BİR HOCAMIZ VAR

Altay Bayındır yaptığı açıklamada, "Üzgünüz, buraya her maç olduğu gibi 3 puan almaya geldik. Hocamızın söylediklerini yansıtmaya çalıştık ki yer yer yansıttık. Hatalarımızdan ders çıkarıp bir sonraki maça hazırlanacağız. Perşembe günkü maçımıza, sonra lig maçımıza hazırlanacağız. Rakibin önemi yok, biz her maça kazanmaya çıkıyoruz. Bizler Fenerbahçe futbolcusuyuz, mücadelemizle güçlü bir duruş sergilemeliyiz. Sonuçtan mutsuzuz." dedi.

Haberin Devamı

Eleştirileri aldırmadan yollarına devam edeceklerini söyleyen Altay, "Birlik ve beraberlik olduğu sürece, taraftarlarımızla beraber olduğumuz sürece, bizler de eleştirilere kulağımızı kapatırsak, başarılı olacağız. Herkes, her şeyin bilincinde. İyi bir hocamız var, o da elinden geleni yapıyor. Bu şekilde devam edeceğiz. İnşallah bundan sonraki sonuçlar, camiamızı sevindiren skorlar olur." açıklamasını yaptı.