Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten Manchester United cevabı!

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten Manchester United cevabı!

UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'de İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten Manchester United cevabı!

İsmail Yüksek, Fenerbahçe'nin Union Saint Gilloise'ya 1-0 mağlup olmasına rağmen UEFA Konferans Ligi'nde turladığı maçın ardından konuştu.

Turu geçtikleri için mutlu olduğunu belirten İsmail Yüksek, "İstediğimiz oyunu sahada sergileyemedik ama turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Rakibimiz iyi mücadele etti. Tur geçtiğimiz için mutluyum" dedi.

Trabzonspor maçını düşünmeleri gerektiğini vurgulayan İsmail Yüksek, "Aslında biz profesyonel futbolcuyuz, maç maç bakmalıyız. Pazar günkü maça daha konsantre olmuş olabiliriz. Ama biz hem ligde hem Avrupa'da gitmek istiyoruz. Önemli bir maç Trabzonspor deplasmanı, o maçı düşünmeliyiz. Maç maç gitmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Hakkında çıkan Manchester United haberlerine ilişkin soruya İsmail Yüksek şu cevabı verdi:

"Hafta başından beri üzen bir olay oldu. Aklım transferde gibi yansıtıldı. Şu anda böyle bir düşüncem yok. İki kulvarda devam ediyoruz, önemli maçlarımız var. Kendi yaşadığımız bölgede bir söyleşiye çağırdılar. Bir soru geldi, hayalimde kurduğum takımda oynuyorum dedim. 'İleride Premier Lig'de gitme şansın olsan, hangi takımı tercih edersin?' sorusu geldi. Ben de doğru şartlar, doğru zaman olursa Premier Lig'de oynamak isterim dedim. Ben de Manchester United'ı izliyorum dedim. Medyadan böyle bir şey yansıtıldı. Ben önüme bakmak istiyorum. Tek hayalim Fenerbahçe'de şampiyonluk."

Haberin Devamı